15 Січня 2018
Новини

Немовля-гігант народилося з вагою у сім кілограмів

Немовля-гігант народилося з вагою у сім кілограмів

Олексій і Наталя Дядьки із Запорізької області виховують сім дочок, а нещодавно у їхній родині сталося нове сімейне диво – народився хлопчик, причому не простий, а богатир! Вага немовляти – сім кілограмів, повідомляє видання «КП в Україні». 

Цікаво, що у пари кожна нова дитина народжується із масою, більшою, ніж у попередньої. Однак у пологовому і припустити не могли, що на світ з’явиться такий малюк – понад сім кілограмів вагою і зростом 68 сантиметрів. Головлікар Олександр Кирилюк розповів, що народження такої дитини у його практиці сталося вперше, а самі пологи пройшли без ускладнень, щоправда, мамі малюка зробили плановий кесарів розтин. Цікаво, що найменшу донечку Наталія народила у цьому ж пологовому і вага дівчинки при народженні становила близько шести із половиною кіло.

– Всі наші діти мали вагу більше від п’яти кілограмів, – розповів щасливий тато Олексій.

Коля – так назвали малюка – виявився не тільки найбільшим, але і найспокійнішим дитям у пари. Він тільки їсть і спить.

Олексій і Наталя мають аж семеро дочок, і ось нарешті дочекалися сина, та ще й богатиря. А наймолодшій їхній доньці – лише рік. Стільки дітей у пари народилося протягом 14 років подружнього життя. Щоправда, жити родині доводиться сутужно. 35-річний тато не працює за своєю фельдшерською спеціальністю, але має важкі підробітки, намагаючись забезпечити сімейство всім необхідним. А від держави сім’я отримує 2400 гривень допомоги.  

До речі, раніше найбільшим малюком в Україні визнали хлопчика вагою шість з половиною кілограмів. А рекордсмен світу – малюк із Італії вагою близько 10 кг. Він внесений до Книги рекордів Гіннеса. Хоча в історії відомі випадки народження навіть 17-кілограмових немовлят.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему