15 Січня 2018
Новини

Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі про вбивцю Чарльза Менсона

Леонардо ДіКапріо зіграє у фільмі про вбивцю Чарльза Менсона

Нещодавно видання Deadline приголомшило публіку новиною з кіносвіту. У Голлівуді планують масштабний проект під керівництвом Квентіна Тарантіно. Режисер задумав зняти фільм про знаменитого злочинця, вбивцю Чарльза Менсона, і його секту «Сім’я».

Як повідомляють, Квентін перебуває на фінальній стадії переговорів з Леонардо ДіКапріо, який зіграє пристаркуватого безробітного актора. Що це за роль і що чекає на героя Лео у фільмі, – поки що невідомо. Крім того, режисер запропонував роль однієї з найвідоміших жертв секти – Шерон Тейт, актриси й вагітної дружини Романа Поланскі, по-звірячому вбитої у 1969 році злочинцями у власному будинку, – Марго Роббі. Якщо участь обох акторів отримає офіційне підтвердження, це буде їхньою другою спільною роботою із часів фільму «Вовк з Волл-стрит», який вийшов на екрани у 2013-му.

Нагадаємо, Квентіна Тарантіно вважають одним з найяскравіших представників постмодернізму в кінематографі та найкращим сценаристом і режисером у Голлівуді. У 2016 році в інтерв’ю режисер заявив, що зніме ще лише дві картини, після чого піде у «відставку». За його словами, за всю свою кар’єру він планував зняти 10 фільмів, вісім з яких уже готові, а отже, залишилося всього два. Хоча, зазначив кіношний метр, можливо, в років 75 до нього прийде ідея зняти ще одну картину, але це не вплине на тих 10, що вже існують. Чи входить у цю десятку стрічка, у якій, за плітками, будуть задіяні Леонардо ДіКапріо та Марго Роббі, – невідомо. Подейкують, у картині можуть з’явитися Аль Пачино,Том Круз та Бред Пітт.

Шерон Тейт

Тарантіно вже заявив, що фільм не біографічний і деякі події будуть змінені. Картина покликана не стільки розкрити детективну лінію, як показати голлівудську індустрію.

Нагадаємо,Чарльз Менсон – американський злочинець, творець і керівник секти «Сім’я», члени якої, за його наказом, у 1969 році здійснили низку жорстоких вбивств, зокрема і вбивство Шерон Тейт. Замість смертельної кари злочинця засудили на дев’ять довічних термінів. Помер 19 листопада 2017-го, у віці 83 років.

Знімальний процес стартує влітку в Лос-Анджелесі. Виробництво здійснюватиме компанія Sony. Картина вийде на екрани 9 серпня 2019 року. Прем’єра буде приурочена до 50-х роковин смерті Шерон Тейт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему