5 Січня 2018
Новини

5 січня: кого привітати з Днем ангела

5 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Павло, Давид, Макар.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і переконуватиме друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше проявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає відповідно до свого спокійного характеру. Колеги будуть цінувати в Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба.

ПЕТРО

Ім’я походить від давньогрецького слова «Петра», що означає «стрімка кам’яна брила».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було би непогано віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. Замолоду часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

ДАВИД

Означає «улюблений», «улюбленець».

У дитинстві Давид зростає врівноваженим, упевненим у собі хлопчиком. Він досить добродушний, але в потрібні моменти демонструє сильну волю. Маленький Давид володіє даром переконання не тільки однолітків, але і дорослих. У нього багато друзів, які легко визнають його лідерство.

Давид рідко буває жадібним, заздрісним і злопам’ятним. При цьому він трохи егоїстичний, потребує частих похвал. Цей чоловік не терпить брехні, намагається не спілкуватися з тими людьми, яких запідозрить у обмані. Цінує тонке почуття гумору, сам уміло користується іронією.

Досить запальний, емоційний чоловік, він, проте, швидко відходить, не таїть довго образу. В нього, як правило, багато друзів, які завжди можуть розраховувати на його підтримку. Хоча нерідко через них Давид потрапляє в неприємні ситуації.

Чоловік, що має це ім’я, часто буває романтиком. Він дуже любить подорожі, пригоди, особливо ті, які проводить у великій компанії друзів. У справах він виявляє обачність і обережність, нічого не робить необдумано. Можливо, завдяки цій якості Давид часто досягає великих успіхів у житті. Він створює враження інтелігентного, ерудованого чоловіка, який може підтримати розмову на будь-яку тему. Це допомагає Давиду встановлювати необхідні зв’язки, заводити корисні знайомства.

В характеристиці імені Давид зазначається, що чоловік із таким ім’ям найбільше цінує сім’ю. Зазвичай його дружиною стає красива, розумна жінка, яка володіє сильною волею і здатна надавати підтримку в усіх його справах. Для нього важливо, щоб дружина не скупилася на ласку, слова похвали.

МАКАР

Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий».

Маленький Макар – примхливий хлопчик із нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди отримує те, чого хоче, бо він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих клопотів не завдає. Після закінчення школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього жодного значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар твердить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Макар завжди вважає,що він усе знає краще за всіх, але при цьому йому вистачає такту не нав’язувати оточенню особисту думку. В компанії він не намагається звернути на себе увагу, але його внутрішня енергія притягує до нього людей і заряджає всіх позитивом. Макар – цінний і вірний друг, він завжди допоможе тому, хто опинився в біді. І словом, і ділом візьме активну участь у вирішенні проблем свого товариша.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему