4 Січня 2018
Новини

Нове життя в новому році. А що плануєте ви?

Нове життя в новому році. А що плануєте ви?

Скинути 10 кілограмів, купити абонемент у спортзал, вести активніший спосіб життя… А що ви запланували на новий 2018 рік?

Міжнародна аналітична компанія Nielsen провела глобальне опитування і дізналася, що люди хочуть почати робити в новому році.

37% опитаних мають намір почати вести здоровий спосіб життя. Якщо все вдасться, то 2018-й можна сміливо оголосити роком здоров’я.

32% респондентів бажають схуднути. Ця проблема сучасності, незважаючи на існування безлічі способів її вирішення, так і залишається однією з головних. А рішення є простим: не витрачати гроші на програми зі зниження ваги, а просто вживати «правильні» продукти. Проблема ожиріння найбільше актуальна для Мексики, США та Сирії. Там процент людей, які страждають від надмірної ваги, коливається в межах 30%.

28% осіб запевнили, що у новому році будуть жити повноцінним життям. Що ховається за такими планами? Одні бажають більше відпочивати, інші хочуть частіше подорожувати. До слова, мешканці Фінляндії подорожують частіше за представників інших націй. За статистикою, в середньому кожен фін здійснює 7 мандрівок на рік. Також у трійку лідерів увійшли США та Швеція.

25% прагнутимуть жити економніше, відмовляючись від кредитів та повертаючи борги. Цікаво, що американці витрачають 2,1% свого річного бюджету на алкоголь і 6,8% – на їжу та напої, тоді як європейці тратять 4% річного заробітку на спиртні напої та цигарки і всього 5% – на вбрання.

19% обіцяють собі проводити більше часу із сім’єю та друзями. Ніщо не може замінити людське спілкування. Цікаво, що, за даними оглядача BBC Capital, Швеція випереджає всі інші європейські країни за кількістю одиноких людей. Так, наприклад, у шведських містах безліч компактних квартир, спеціально призначених для проживання однієї людини. Навіть у столиці країни Стокгольмі, незважаючи на істотний дефіцит житлоплощі, знайти квартиру для одного простіше, ніж у Лондоні чи Сан-Франциско.

І лише 16% респондентів не мали жодних намірів, пов’язаних із новим роком. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему