4 Січня 2019
Новини

4 січня: кого привітати з Днем ангела

4 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Анастасія, Дмитро, Федір.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім незлопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, так як вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості: працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві, – зіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, вона прагнутиме тримати свій будинок у чистоті, сувора, але справедлива в цьому плані і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в будинку нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить наповнювати свою оселю квітами, картинами, килимами. У її будинку завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Проте у Настусі всі ці речі будуть приносити користь, служити їй у господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна людина, їй не чужі спывчуття і милосердя. Вона вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де вона може допомагати людям, віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садочка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому, трапляється, Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони можуть стати цирковими артистами, рятувальницями, альпіністками. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова людина, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона потрібна, та тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше під вінець Анастасія йде рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини і люблячі.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і буває надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, проте сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро здебільшого дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз.

У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь-який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає «Божий дарунок». Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатись акуратність Федора.

Речі в нього завжди у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему