4 Січня 2018
Новини

Назвали найгірші гаджети 2017-го року

Назвали найгірші гаджети 2017-го року

Експерти порталу Engadget  склали список найбільш провальних гаджетів 2017 року, пише ain.ua.

У їх число ввійшла соковитискач Juicero, який уже фігурує в безлічі аналогічних рейтингів. Пристрій вартістю 400 доларів (спочатку розробники хотіли отримати за нього 700) зроблено для того, щоб вичавлювати сік із пакетів з фруктовим пюре, але не з будь-яких, а з тих, що виробляє та ж компанія. Однак незабаром після тестування з’ясувалося, що сік із цих контейнерів без особливих проблем можна вичавлювати і руками.

Є в списку і кілька «розумних» пристроїв. Наприклад, наручний годинник від компанії LG: їх експерти визнали марними через те, що гаджет не може пропрацювати без підзарядки і доби.

У рейтингу також значиться «розумна бейсболка» з Bluetooth-динаміком і вбудованим мікрофоном. Передбачається, що власник такого головного убору зможе слухати музику і розмовляти по телефону, наприклад, під час пробіжки. Вартує бейсболка приблизно 130 доларів.

Назвали найгірші гаджети 2017-го року

Розчарував і «розумний» голосовий помічник Bixby від Samsung – пристрій не зміг адекватно реагувати на прості команди користувачів.

Одним із найсмішніших гаджетів року експерти визнали звукову маску Hushme. Пристрій заглушає голос користувача під час розмови по телефону, щоб люди поруч не чули особисті розмови або не турбувалися через шум, якщо власник перебуває в обстановці, яка вимагає тиші.  

Назвали найгірші гаджети 2017-го року

Проблема в тому, що збоку пристосування виглядає як великий кляп, і людина в цій масці виходить дуже схожою на кіношного лиходія. До того ж на заглушку користувач може поставити «дихання Дарта Вейдера» (героя «Зоряних воєн»), щоб образ виглядав іще смішнішим. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему