1 Січня 2018
Новини

1 січня: кого привітати з днем ангела

1 січня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Устин, Григорій, Ілля.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «хто не спить». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу і зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в галузі техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням може бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно та різноманітно поїсти.

ІЛЛЯ

Ім’я Ілля – це варіант староєврейського імені Еліяху, що означає «Мій Бог – Господь», також можна передати як «віруючий». Інакше тлумачать, що ім’я Ілля походить від імені Ілія, що має значення «фортеця Господня» і «сила Божа».  

Ілля артистичний, іронічний і багатоликий. Він заглиблений у себе, все розповість і покаже будь-кому, але в свою душу пустить тільки обраних. У компанії Ілля веселий і товариський. Він легко спілкується з будь-якими людьми, не конфліктний. На перше місце Ілля завжди ставить свою сім’ю. Відштовхнути від сім’ї та близьких Іллю може холодність і зневага, які для нього просто нестерпні. Ілля запальний, але швидко остигає. Після сварок він довго кається в своїй нестриманості. Своє серце чоловік, як правило, тримає в узді. Перш ніж зробити пропозицію своїй коханій, він підготує всі умови для спільного життя. Імпульсивні вчинки Іллі часто тягнуть за собою невдачі та розчарування. В Іллі добре розвинена інтуїція. Він здатний оцінити обстановку, а, оцінивши її, швидко приймає правильне рішення. В досягненні мети дуже часто Іллі заважають усілякі дрібниці. Ілля розумний, має гарну пам’ять, здатний судити про події з різних точок зору. У виборі друзів Ілля буває не дуже перебірливий. А творчий потенціал цієї людини більшою мірою залежить від ступеня його закоханості. До своєї обраниці він уважний, ніжний і турботливий. Іллі важливо, щоб його жінка була близька йому духовно. Тоді він здатний оцінити її по достоїнству. Сім’я для Іллі стає найголовнішим. Він безмежно кохає дружину і надзвичайно ніжний і добрий з дітьми. Хоча частіше Ілля прагне вибрати собі заняття, не пов’язане з організаторською діяльністю, часом професія сама вибирає його. Можна зустріти Іллю-лікаря або Іллю-вчителя. Яку би працю собі не вибрав цей чоловік, найімовірніше, він досягне на цьому полі значних професійних висот. Найкраще Ілля працює в тандемі з колегою, риси характеру якого доповнюють характер Іллі. З дитинства в Іллі розвинене почуття власності. Він вважає за краще і гри, і справи організовувати самостійно, а потім нести всю відповідальність за результати. Ілля рідко витає в хмарах, йому важливий конкретний результат. За вдачею він добрий і незлостивий, але все невдоволення висловлює прямо. Частково через це реалізація задуманого не завжди вдається цьому чоловікові.

УСТИН

Ім’я Устин є сучасним варіантом вимови старого імені Юстин, що згадується в православних святцях. Саме ім’я утворено від римського когномена «Iustinus / Justinus» та латинського слова «justus», що означає «справедливий».

Чоловік з ім’ям Устин надзвичайно рухливий і самолюбний. Однак в ньому немає визначеності, найчастіше він не впевнений в собі, що тільки загострює його самолюбство. Ці риси характеру роблять Устина серйозним і пунктуальним. Намагаючись не показати іншим свою невпевненість, він тримає себе в руках, чітко грає відведену йому роль. Таке поводження, без сумніву, загартовує характер чоловіка, а внутрішня рухливість, що виглядає з-під маски серйозної людини, додає йому шарму і привабливості.

З боку Устин може здатися повільним і добрим. Але з цією людиною дуже важко порозумітися. Він скритний, емоційний і впертий. У той же час це досить розважливий чоловік. Він завжди зберігає тверезість думки і стійкість. У дитинстві Устин поступливий і слухняний хлопчик. Але це чисто зовнішнє враження. У стінах рідного будинку це маленький деспот, дуже егоїстичний і примхливий. Для того, щоб виховати таку дитину порядним, батькам потрібно не мало твердості. В іншому випадку дорослий Устин буде відштовхувати всіх своїм нестерпним характером. У дорослому віці Устин стає освіченим і вольовим чоловіком. Йому байдуже життєві негаразди.

Устин дуже перебірливий у спілкуванні. Він не любить, щоб йому нав’язували чужу думку. Вибирає собі друзів, схожих за способом мислення. Як правило, перший шлюб Устина розпадається через розбіжності характерів. Він добре виконує обов’язки по господарству і проявляє себе як уважний батько. А ось до дружини Устин часто примхливий і вимогливий. «Нескладна» робота буде нудна Устину. Його душа вимагає діяльності, поєднаної з великими витратами часу і енергії. Він чудово проявить себе як директор підприємства або приватний підприємець. Також він може стати автогонщиком, поліцейським, хірургом і дипломатом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему