17 Грудня 2017
Новини

Яке сьогодні свято – 17 грудня, неділя

Яке сьогодні свято – 17 грудня, неділя

Вітаємо працівників виконавчої служби!

День працівника державної виконавчої служби

Робота Державної виконавчої служби України координується урядом через Міністерство юстиції України та регламентується низкою законів і підзаконних актів, що дозволяють здійснювати пряму реалізацію державної політики у сфері неухильного виконання рішень судів, інших уповноважених органів і посадових осіб у суворій відповідності з діючими законами української держави. Вплив, який в ході своєї безпосередньої роботи здійснюють державні виконавці на процеси утвердження принципів законної справедливості вельми значущий. Виконуючи свої прямі обов’язки, вони не раз наражали і продовжують наражати своє життя безлічі неприємних моментів, проте завжди з гідністю і честю відстоюють ім’я України, як держави, де закон грає не останню роль.

Вітаємо всіх працівників виконавчої служби України! Бажаємо Вам доброго здоров’я та успішного виконання всіх поставлених завдань!

Третя неділя Адвенту

Адвент (від лат. Adventus – пришестя) – передріздвяний час, до якого приурочені численні обряди і звичаї. Іншими словами, Адвент – час очікування Різдва Христового. Третій неділі Адвенту передують перша і друга неділі, які наповнені відповідними звичаями. У третю неділю Адвенту запалюють перші дві свічки і приєднують третю свічку – Свічку Пастухів. Свічка Пастухів означає пришестя Спасителя в серця через віру в Його святе Слово.

Релігійні свята

Великомучениці Варвари і мучениці Іуліанії. Преподобного Іоанна Дамаскіна. Святого Геннадія, архієпископа Новгородського.

Різдвяний піст

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали