17 Грудня 2017
Новини

17 грудня: кого привітати з днем ангела

17 грудня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають Аліса, Іван, Микола.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АЛІСА

Ім’я Аліса має кілька версій походження. За першою версією – від німецьких коренів «adal» - «благородний» і «heid» - «стан»). Ім’я Аліса не згадується в православних святцях. Серед католицьких святих згадується блаженна Аліса ле Клерк, святая Аделаїда (Аліса) – ігуменя монастиря в Вілліха (960-1015), і свята Аліса з Схарбек (нині Бельгія).

На перший погляд Аліса – дуже тиха жінка. Однак, придивившись, розумієш, що за скромною і спокійною зовнішністю ховається людина з сильною волею і значним інтелектом. Ця дівчина, як правило, товариська і активна, але проявляються ці якості лише при ближчому спілкуванні. Мабуть, характер Аліси занадто важкий для слабкої статі, в ній прихована нежіноча сила і міць.

Загалом дівчина викликає симпатію і захоплення. Її поважають, адже Аліса – це людина справи. Вона впевнена в собі і об’єктивно дивиться на речі. Волю в Алісі видно ще в дитячі роки. Вона легко пригнічує своїх подружок, які володіють не досить стійкою психікою. Хоча вона однаково добре ладнає з обома статями, але в дорослому віці швидше сходиться з чоловічою половиною колективу.

Не варто забувати, що Аліса дуже розважлива, може суперечити і вміє сказати «ні». Іноді в Алісі може прокидатися лінь, але це ніколи не завадить їй бути улюбленицею. Все, що задумає Аліса, вона обов’язково доведе до кінця. Основна складність для неї – це вибір професії. Найбільш приваблива для дівчини з цим ім’ям робота, пов’язана з ризиком. Однак вона може зацікавитися і мистецтвом, і архітектурою. У справах Аліса завжди спритна і без труднощів маніпулює іншими людьми. Всі грані її особистості ніколи не відкриваються людині з першого погляду. Аліса не любить показувати оточуючим свої внутрішні переживання. Вона поводиться досить стримано. Моральні принципи дівчина може змінюватися в залежності від того, що на даний момент вигідно Алісі. Ця жінка має великий потенціал і прагне жити насиченим життям. Їй важливо все. Заміж Аліса не виходить довго, але в нову сім’ю вливається швидко і часто навіть живе разом з новоспеченої свекрухою. У домашній обстановці Аліса прагматична і бережлива. Вона акуратно веде господарство, не кидає грошей на вітер.

Сімейні стосунки в Аліси, як правило, складаються непросто. У чоловіки вона собі вибирає людину з непростим характером. Аліса і сама має досить суперечливий характер. Вона буває дуже вперта і принципова, але зазвичай рішення її справедливі.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як «переможець народів».

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його вирізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Врівноважений, працьовитий і працездатний. Микола може опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі побоюватимуться його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали