Буде катастрофа: самі несумісні знаки в гороскопі

Астрологи назвали три пари, які приречені на складні і конфліктні стосунки.

Особливість характеру деяких представників астрологічного символу може привести до страждань і руйнування сім'ї.

Овен і Рак

Так, на думку астрологів, Овен і Рак здатні будувати теплі відносини, обзавестися дітьми і навіть поставити штамп в паспорті, проте у міру зниження чутливості і уважності один до одного їх комунікація стане вкрай важкою. Овни і Раки – повні протилежності. Найімовірніше вони не стануть довго терпіти дискомфорт і розійдуться.

Стрілець і Скорпіон

Стрілець і Скорпіон схильні до ревнощів і підозрілості. Їх сварки з кожним разом набирають нових обертів, представляючи кожного з них не в кращому світлі. Володіючи неповторним почуттям переваги, мають схильність керувати партнером. Вони легко впадають в стан агресії і можуть наговорити неприємних слів. Стрільці люблять інтриги і плітки, а Скорпіони не виносять брехні. Деякий час пара може протриматися на пристрасті, однак опісля партнерів чекає неминуча розлука.

Терези і Близнюки

Терези і Близнюки різні за темпераментом і менталітетом. Другі більш вітряні і безтурботні, їх тягне на постійні авантюри. На початку відносин Терези можуть погоджуватися на несподівані пропозиції партнерів, але потім Близнюки помітять їх незалученість, їм стане нудно. Розсудливих представників знаку Терези шокує легковажність Близнюків, на ґрунті чого у них можуть виникнути сутички через глузування один з іншого, а потім розростися в серйозні сварки, які призведуть до розпаду союзу.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: стосунки, гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, чоловіки, жінки, шлюб, кохання, Сім'я