Вилікувалася українка, яка заразилася коронавірусом на японському лайнері

28 Лютого 2020

Українка, яка заразилась на японському лайнері Diamond Princess, вилікувалась від коронавірусу.

Про це РБК-Україна повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Погорельцев зазначив, що українку виписали з лікарні і перевезли у готель.

"27.02.2020 одну громадянку України було виписано з лікарні та перевезено до готелю. Посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідне сприяння. Інші троє громадян України продовжують перебувати в медичних закладах. Дата їх виписки наразі невідома", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кількість заражених коронавірусом українців на лайнері Diamond Princess збільшилося до чотирьох осіб. Міністерство охорони здоров'я розглядає питання евакуації українських громадян через спалах коронавірусу на лайнері Diamond Princess.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Також померло двоє людей, заражених коронавірусом на судні Diamond Princess. А евакуйованих з Китаю повезли у медцентр «Нові Санжари».

Усі на борту літака здорові. Проте тернопільчани провели молебень, щоб відігнати евакуйованих. А в Нових Санжарах закидали камінням автобуси з евакуйованими людьми. В ООН засудили агресію в Нових Санжарах.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: українці, коронавірус