Плакав, тримався за голову і таки розвернувся: лучанку на «Голосі країни-9» обрав Потап

Плакав, тримався за голову і таки розвернувся: лучанку на «Голосі країни-9» обрав Потап

Про своє дитинство Катерина Гулюк – 18-річна лучанка, яка потрапила до другого етапу наймасштабнішого пісенного проекту «Голос країни», – згадує неохоче. Її виховали бабуся з дідусем. А уже у п’ятирічному віці дівчинка лишилася круглою сиротою. Мама померла, а батька вона взагалі не пам’ятає. Можливо, саме ці нелегкі обставини загартували в ній бійця, посприяли тому, аби вона виросла сильною і цілеспрямованою.  

– Я з самого дитинства уявляла себе серед зірок. І співати почала теж змалечку. Бабуся з дідусем помітили, що я маю голос, тож відвели мене навчатися в музичну школу. Потім я займалася з викладачами інституту мистецтв, серед яких – Галина Конах, волинська співачка і моя дуже хороша наставниця. Потім Сергій Скулинець (луцький шоумен, – авт.) став моїм продюсером. Я багато виступала. Минулого року у травні перемогла  в «Караоке на Майдані», – розповідає Катерина Гулюк.

Саме продюсер, про якого уже згадувала дівчина, повірив у її сили і перемогу на «Голосі країни». Він же настояв, аби вона спробувала свої сили на кастингах.

Виступ Катерини припав на найспекотніший етап сліпих прослуховувань – передостанній шостий випуск. До цього часу зіркові тренери уже фактично вичерпали свій ліміт набору талантів, тож ймовірність того, що до неї ніхто не розвернеться, добряче ятрила свідомість дівчини. Ще й емоції перед виходом зрадливо зашкалювали. Хвилювалася, що вийде на сцену і просто забуде слова. Але… З перших хвилин її співу тренери помітно пожвавилися. Потап тримався за голову, складалося враження, що він плаче. Напруга сягала свого апогею, і не дивно – у Потапа лишалися усього два вакантні місця, а попереду – ще день відбору. І поки зіркові тренери переглядалися між собою, неофіційно вирішуючи, хто ж таки розвернеться на цей неймовірний голос, Катерина все голосніше і впевненіше співала: «Сила моя у тобі. Сила моя із тобою. Цілий всесвіт у мені, коли поруч ти зі мною…». І ось, на останніх словах пісні, на останніх секундах виступу Потап таки розвертається і дарує Катерині омріяне місце у своїй команді!

«Ти дуже сильна, заслужила. Не здавалась до кінця», – прокоментував виступ уже наставник Катерині. «Я такий щасливий, що Ви пройшли», – сказав також співак Монатік, коли почув, що дівчина з його рідного міста Луцька.

– Я дуже боялася, бо це масштабний конкурс. І я знала, що тренери будуть вибирати прискіпливо і суворо, тому що лишилися лічені місця. Коли розвернувся Потап, я була на сьомому небі від щастя, у мене трусилися коліна, руки спітніли уже разів десять, – додає Катерина.

Раніше, коли дівчина тільки уявляла свій виступ на «Голосі країни», хотіла потрапити в команду, або до Монатіка, або ж до Потапа. Ось так, фактично збулася частина її мрії. І до сьогодні Катерина не шкодує, що потрапила в команду саме до одіозного співака. «Він веселий, класний, простий, і при цьому вимогливий», – характеризує його дівчина. Нині  проходять спільні тренування усіх учасників шоу, підготовка до батлів. Всього у команді Потапа – 16 учасників.

Після повернення зі сліпого прослуховування на «Голосі країни» Катерину буквально засипали привітаннями і словами підтримки у рідному Луцьку. Однак це не завжди було щиро.

– Є дуже багато людей, які спочатку скептично ставилися до моєї ідеї виступити на проекті, а потім в очі говорили улесливі слова, мовляв, вони вірили, що у мене все вийде. Але якраз такі моменти мене і загартовують. Чим більше чую негативу в свій бік, тим більше це додає мені  сил впевнено іти вперед і до мети. Я дуже хочу співати, творити, надихати людей,  – каже дівчина.

І до слова, вона сама навіть пише пісні, але поки вони «чекають» свого зіркового моменту.

У подальших планах нашої зірки, звісно, перемога на «Голосі країни». Далі вона планує підкорити столицю. Опісля – курс на Європу.

На запитання, чому обрала пісню Tаяни, та ще й з таким глибоким змістом, відповідає, що ця співачка – її кумир. Дівчина давно захоплюється її творчістю, тембром голосу, вокалом. Більше того, саме ця пісня дуже близька Катерині до душі.

– Я співала не тільки тренерам і глядачам, а й мамі і дідусеві, яких уже немає на цьому світі. І бабусі, яка мене виховала. Я хочу, щоб там, на небі, мама побачила, якою я стала сильною і дорослою. І я ніколи не здамся! Бо у моєму житті, як і у тій пісні, – «Сила моя у тобі. Сила моя із тобою. Цілий Всесвіт у мені, коли поруч ти зі мною…»

 

Ірина Бура

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: голос країни
В тему