18 Березня 2019
Новини

Романтика між суддями «Голосу»: Балан запросив до танцю «королеву» Кароль

Романтика між суддями «Голосу»: Балан запросив до танцю «королеву» Кароль

Останній випуск «Голосу країни-9» несподівано відзначився романтичним танцем тренерів.

На вокальних двобоях на сцені «Голосу-9» за перепустку в «нокаути» змагалося інтернаціональне тріо з команди зіркового тренера Дана Балана. Суперничали між собою грузин Гіоргі Дарахвелідзе, єврейка Софія Шафір та італієць Самуеле Гріллі. Кожен з трійці намагався виділитися голосом, виконуючи разом неординарну «мішанку» із хіту «нульових» на пострадянських теренах  – пісні «Батарейка» гурту «Жуки» – і легендарну композицію романтика-Стінга Shape of My Heart.

Під час виконання конкурсантами такої неочікуваної «суміші» Дан Балан запросив до танцю Тіну Кароль. Відзначимо при цьому, що симпатія між цими двома тренерами виникла ще з перших випусків сезону. Тіна згодилася потанцювати з Даном, і глядачі насолодилися їхнім ніжним танцем.

Утім, спантеличена такими проявами уваги Тіна не змогла як слід оцінити виступ змагальників. Зізналася про причину такої своєї «дезорієнтації»: «Балан відволікав, я не насолодилася співом, не змогла розчути. Можливо, таке поєднання пісень недостатньо дозволило вам розкритися», –такий вердикт винесла артистка. «Посадіть мене на останню парту», – жартома дорікнула собі в не достатній старанності Кароль.

Самому «опікуну» міжнародного тріо виступ його підшефних сподобався. В «нокаути» Балан відібрав хлопця-грузина.

Відзначимо, що протягом усього ефіру Дан Балан фліртував із Тіною Кароль: захоплювався її неперевершеним виглядом, через обруч на голові співачки порівняв її із королевою. Відзначив, що Тіна наче королева Британії, порівняв її аксесуар із аурою святої. А себе нарік королем, на це Кароль відрубала: щоб стати її королем, іще треба попітніти.

Нагадаємо, посилену увагу до єдиної жінки в журі Балан проявляв і минулого випуску: підніс у дар Тіні іграшкове кенгуреня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, голос країни, дан балан, тіна кароль, Відео
В тему