2 Липня 2018
Новини

Зіанджа змінила образ і стала схожою на героїню відомої казки

Зіанджа змінила образ і стала схожою на героїню відомої казки

Cпівачка-трансгендер та екс-учасниця проекту «Голос країни-8», Зіанджа, порадувала фанатів новим образом.

27-річна виконавиця також відома українцям під ім’ям Борис Апрель, виклала у Instagram пікантний знімок. На фото артистка вихваляється новою зачіскою. Дівчина-трансгендер позбулася довгого рудого волосся, зробивши зачіску «каре». Проте аудиторія приділила більше уваги не рудому волоссю, а пишному бюсту.

«Скільки б перешкод і високих стін мені не доводилося руйнувати на своєму шляху, як би не було важко, боляче і самотньо – я не припиняла вірити і сподіватися. Скільки б мені не говорили «ні» – я не здавалася. Коли тобою по-справжньому керує любов, де немає місця злості, жадібності й заздрості – тебе не зупинити і не зламати», – зворушливо підписала своє фото зірка.

Її шанувальники відзначили, що знаменитість виглядає чудово, а нова зачіска їй дуже личить. Багато хто, також порівняв її з «рудим сонечком».

Більш скептично налаштована аудиторія порівняли новий образ Зіанджи з героїнею повісті Юрія Олеші «Три товстуни» Суок.

Нагадаємо, артист народився 12 грудня 1990 року в містечку Чорноморське Автономної Республіки Крим. Хлопчика назвали Борис Максимович Круглов. У шоу «Фабрика зірок-2» брав участь під псевдонімом Борис Апрель. Тоді, аби виділитися з натовпу інших юних співаків, він вигадав собі незвичний епатажний образ, пофарбував темне волосся у білий колір та надягнув задом наперед улюблену сіру кофтинку.

12 грудня 2014 року, на свій 24-й день народження, Борис Апрель здійснив камінг-аут, заявивши про власну транссексуальність. Хлопець переїхав до Лос-Анджелеса (США), зробив собі операцію для зміни грудей на жіночі та попросив називати його Аня Ейпріл. Тоді ж артист зазначив, що завжди почувався дівчинкою і хотів робити все, що дозволяють собі нормальні дівчатка. Більше того, він заявив, що не шкодує про свій крок і мріє стати справжньою жінкою і мати дітей від коханого чоловіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, зіанджа, борис апрель, голос країни
В тему