В центрі уваги

У Підгайцівській громаді шукають лікаря в амбулаторію

У Підгайцівській громаді шукають лікаря в амбулаторію

Сімейний лікар буде працювати у сучасній, затишній амбулаторії у селі Піддубці,  із кількома кабінетами, умебльованій, з обладнанням. У розпорядженні медика буде службове авто для виїздів до пацієнтів, а напохваті - 4-ри досвідчені фельдшери, які легко допоможуть задекларувати пацієнтів одного із найчисельніших за кількістю населення старостинських округів Підгайцівської громади.

За даними пресслужба Підгайцівської громади, про переваги нового місця роботи написав заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Лікарю обіцяють зарплату від 20 000 гривень і, якщо виникне потреба, готові вирішити питання із житлом у селі.

«Піддубцівська амбулаторія чекає на свого лікаря, який любить свою професію та людей. Село – густозаселене, багато сімей з дітками – тому сумно не буде», - зазначає посадовець.

Разом з тим, Леонід Гроголь  розповів, що через політичні моменти, у кількох селах громади доводиться налагоджувати медичне обслуговування наново. Раніше медзаклади у Піддубцях, Борохові, Звірові та Романові Луцька районна рада передала у підпорядкування Ківерцівській первинці, яка 2 місяці звільнили фельдшерів у цих селах Підгайцівської громади.

З липня медперсонал повернувся до роботи та влився у дружній колектив Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги Підгайцівської сільської ради та відновив роботу на місцях.

З липня у Звірові на прийом до фельдшера Ольги Кулакової можна потрапити з 8 до 15.40 у будні дні.

У Піддубцівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, доки ми шукаємо лікаря, Вас чекає фельдшер Зоя Миколаївна Александрова.

У Борохові в будні, з 8 до 15.20, прийом веде фельдшерка Марія Миколаївна Собуцька.

 У Романові, за таким же графіком, готова надати медичну допомогу фельдшерка Валентина Оверківна Оліянчук.

«Ми робимо усе, аби у громаді було комфортно жити та можна було отримати увесь спектр послуг. Допоможіть нам, будь ласка, знайти сімейного лікаря, розкажіть своїм знайомим медикам, студентам-інтернам. Чекаємо у нашій громаді! Будемо любити та шанувати!», - резюмував заступник Підгайцівського сільського голови.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Підгайці, Лікарі, робота
В тему