Поради

Які жінки можуть лишитися «старими дівами» і чому

Які жінки можуть лишитися «старими дівами» і чому

Астрологи розповіли, які проблеми можуть вплинути на особисте щастя кожного знаку зодіаку.

Овни

Незважаючи на запальність цього знаку, астрологи впевнені, що вони точно заслуговують на жіноче щастя. На думку експертів, проблеми Овнів виходять тільки з їх власної голови. Вони здатні вселити собі все що завгодно. Наприклад, що вони не красиві, і будуть жити роками з цією установкою.

Представницям цього знаку радять уважніше подивитися на себе в дзеркало, усміхнутися і увірувати в щасливе майбутнє, тоді і чоловіки впадуть до їхніх ніг.

Тельці

Занадто закритий характер Тельців може зіграти з ними злий жарт. Через свою замкнутість вони бояться нових знайомств, а це, в свою чергу, позбавляє їх шансу зустріти «свою людину». Вони даремно думають, що краще провести вечір в компанії старих друзів, ніж відвідати гучну вечірку, підкреслюють астрологи.

Близнюки

Представниці цього знаку більше за інших схильні до фемінізму. Близнюки не виносять чоловічого тиску і не люблять, коли їм вказують, як жити. Компанії чоловіків вони вважають за краще товариство домашніх тварин і мало замислюються про старість і самотність.

Раки

Потенційних кавалерів представниць цього знаку відштовхує їх неохайний зовнішній вигляд. Раки мало стежать за собою, замість спортзалу обирають диван і солодощі, а до вибору одягу ставляться без належної уваги. Чоловіки ж хочуть бачити поруч із собою акуратних і охайних дам, це і слід взяти Ракам на озброєння.

Леви

Представниці цього знаку відомі своїм важким характером. Вони б і раді завести сім'ю і дітей, але побачення часто закінчуються провалом. Щоб досягти успіху на особистому фронті, астрологи радять Левам вивчити мистецтво флірту і підвищити свою чарівність.

Діви

Діви люблять казки і вірять, що заміж можна вийти тільки раз. Вони вважають за краще чекати свого принца на білому коні і не заводять романи. Так, в очікуванні щастя вони можуть провести і 70 років.

Терези

Зробити вибір для Терезів – справжня мука. Вони ретельно вивчають кандидатів на руку і серце. І цей кастинг, як і у Дів, може затягнутися на довгі роки. Однак, якщо страх залишитися старою дівою сильніше, ніж страх помилитися, Терезам варто бути сміливіший і поекспериментувати з чоловіками.

Скорпіони

Ці романтичні натури воліють пристрасті платонічну любов. Їм більше до душі читання віршів під Місяцем, глибокі розмови і серенади. Однак не всі кавалери Скорпіонів готові на такі вчинки.

Стрільці

Проблема Стрільців в тому, що вони занадто сильно випинають свою асексуальність. На вечерю в ресторан замість сукні можуть прийти в футболці, старих джинсах і з немитою головою. Крім того, вони не люблять виставляти себе на показ і прагнуть до самоти, тому й ризикують провести життя на самоті.

Козероги

Представники цього знаку дуже консервативні. Створення сім'ї в їхньому списку йде після отримання освіти і кар'єри. Багато Козероги починають ходити на побачення тільки після 30 років. Таким людям складно будувати відносини. Астрологи радять Козерогам почати піклуватися про свою долю раніше, щоб не засидітися «в дівках».

Водолії

Особисте життя не складається у цього знаку часто тому, що вони не люблять підлаштовуватися під оточуючих і вважають за краще, як кішки, «гуляти самі по собі». Їм слід проявляти більше уваги до партнерів, які викликають у них симпатію.

Риби

Представниці цього знаку занадто складні, немов ребус, який не кожен здатний розгадати. Негативні якості – на кшталт авторитарності, агресивності і недолугості – Риби часто намагаються видати за свої достоїнства. Оскільки кавалери не відразу можуть їх розкусити, це загрожує сильними розчаруваннями. Астрологи радять Рибам бути більш прихильними і ретельніше працювати над собою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, шлюб, Весілля, стосунки, жінки
В тему

Останні матеріали