Поради

Секс на одну ніч більше не в тренді: як пандемія змінила суспільство

Секс на одну ніч більше не в тренді: як пандемія змінила суспільство

Секс без зобов'язань? Ні, дякую. Пандемія змінила погляди міленіалів і зумерів на відносини.

Поки сексблогери розповідають про принади вільних відносин, Tinder-побачень і секс на одну ніч, молоде покоління вибирає стару добру моногамію.

Канадський сайт знайомств Plenty of Fish опитав 2900 користувачів, щоб дізнатися, як за час пандемії змінилися їхні погляди на секс і близькі стосунки. Здавалося, багато хто мріяв в пандемію про побачення і романтичні пригоди, але ні.

45% опитаних більше не приваблює секс на одну ніч – їм хочеться серйозних стосунків. Користувачі зізналися, що після пандемії емоційна і інтелектуальна близькість цінується куди більше, ніж фізичний зв'язок.

Тренд на секстинг – ще один наслідок відносин в епоху коронавірусу. Листуватися про секс людям простіше, ніж ним займатися. Флірт в офлайнрежимі став даватися ще складніше.

Пандемія, що ти наробила?

Під час опитування користувачі визнавалися в скутості при особистих зустрічах – 40% одиноких людей справлялися з сексуальною напругою завдяки перегляду серіалів про секс. Відверті еротичні сцени замінили потребу в інтимних зв'язках. А більше чверті опитаних зависали на порносайтах і слухали подкасти про секс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, Люди, цікаво знати, коронавірус
В тему

Останні матеріали