Поради

Якими батьками будуть чоловіки різних знаків Зодіаку

Якими батьками будуть чоловіки різних знаків Зодіаку

Відомий екстрасенс Мехді Ебрагімі Вафа розповів, якими батьками будуть представники різних знаків Зодіаку.

Овен

За словами астролога, Овни зможуть стати хорошими батьками, але тільки за умови, що вони вже реалізувалися в житті. Для того, щоб стати хорошим батьком, їм важливо мати твердий ґрунт під ногами.

Телець

Тельців можна назвати хорошими батьками і наставниками для дітей. Представники цього знаку відрізняються своєю відданістю, тому їм без страху можна довірити роль батьківства. Тельці будуть любити своїх дітей незалежно від віку.

Близнюки

Близнюки в своїх спадкоємцях бачать насамперед себе самих. Вони підходять до виховання дуже відповідально, адже дитина – це продовження їх самих, вони про це знають.

Рак

Раки можуть ставитися до батьківства з сумнівом, але тільки тому, що вони розуміють всю глибину покладеної на них відповідальності. Вони стануть прекрасними батьками, якщо зважаться. А жінка може їх на це надихнути.

Лев

Леви часто рано стають батьками. Для дітей представники цього знаку – друзі і однодумці, на них завжди можна покластися. Якщо чоловік-Лев розриває відносини з жінкою, він як і раніше залишається в житті своїх дітей і активно в ньому бере участь.

Діва

Чоловіки-Діви при бажанні замінять дитині батька і матір. Вони впевнені в собі, не гидливі, можуть проявляти холодність до дружини, але не до малюка.

Терези

Терези в різному віці будуть різними батьками, і мова йде не про нестачу старань, а про внутрішні зміни людини. З роками представники цього знаку дуже добре знають, якого результату вони чекають, як правильно його досягти.

Скорпіон

Батьки-Скорпіони в стосунках з дітьми особливі. Вони мають дуже міцний зв’язок з первістками. Незважаючи на зовнішню закритість від світу, в своїх дітях вони «розчиняються». На батьківські якості Скорпіонів дуже сильно впливають відносини з матір’ю дитини. Чим міцніший зв’язок з нею, тим міцніший і з дитиною.

Стрілець

Знаходити підхід до дітей вміють Стрільці. Вони стають чудовими батьками і сприймають спадкоємців і сім’ю як найвищу цінність. Вони дбають про малюків, щиро пишаються усіма їхніми успіхами. Для них важливо реалізуватися в ролі батька.

Козеріг

Козероги-батьки повинні проявляти ініціативу. Вони можуть здатися вам не найкращою кандидатурою на роль тата, але вам варто дати їм волю. Спробуйте навмисне перекласти на них відповідальність, тоді ви побачите, як вони розкриються. Це того варто.

Водолій

Водолії можуть недооцінювати ступінь важливості батьківства, але якщо ви зуміли до них це донести, вони стануть прекрасними татами. Вони вміють вибудовувати з дітьми здорові довірчі відносини незалежно від наявності шлюбу. Водолії люблять розкіш, шукають у всьому красу і естетику. Це проявляється і у вихованні дітей.

Риби

Риби – надійні батьки. Шлюб і діти можуть з’являтися у них досить рано. Часто це говорить про зворотне. Але у представників цього знаку є потенціал. Вони будуть порадником і опорою для своїх дітей, годувальником для сім’ї. Якщо цього не відбувається, то на це є своя причина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, поради астролога, батьки, діти, прогноз астрологів, чоловіки
В тему

Останні матеріали