Поради

Несподіваний наслідок коронавірусу: жінки масово відмовляються від бюстгальтерів

Несподіваний наслідок коронавірусу: жінки масово відмовляються від бюстгальтерів

Зручність – перш за все. Багато жінок ходять вдома без бюстгальтера, а локдаун тільки сприяє повному релаксу. Знаменитості теж не хочуть обмежувати себе і не надягають ліфчик.

Відмова від бюстгальтерів стає трендом цього сезону, і моделі на світових подіумах сміливо дефілюють, виставляючи груди напоказ під прозорими нарядами. Так чому ж дами так люблять давати волю своєму бюсту? Розповідаємо вам про міфи і правдиві факти, пов’язані з бюстгальтерами.

Сучасний бюстгальтер придумала світська левиця з Нью-Йорка Мері Фелпс Джейкоб (Mary Phelps Jacob) в 1914 році. Щоб підтримати груди, вона поєднала стрічкою дві шовкові хусточки. Її винахід був легким і комфортним, але з часом поступово ускладнювався і трансформувався. В епоху Мерилін Монро ліфчики отримали вже конусоподібну форму. З кожним десятиліттям бюстгальтери змінювалися, залежно від пануючих модних трендів.

У 1970-х феміністки дивилися на ліфчик, як на стримуючі кайдани, тому масово від нього відмовлялися.

Сьогодні сміливий протест волелюбних жінок знову повертається в моду, і світові знаменитості теж підтримують його. Комусь подобається новий тренд, хтось вважає голі груди під одягом безсоромністю, але факт залишається фактом: це комфортно і природно. Крім того, чоловіки втрачають розум від такої пікантної ідеї.

У жінок завжди є свобода вибору. Якщо вам комфортно ходити без ліфчика – не стримуйте себе тісними лямками. Якщо вам подобається відчувати постійну підтримку – надягайте бюстгальтер. Пам’ятайте, ви прекрасні в будь-якому образі!

Під час локдауну виробники нижньої білизни розповіли про зниження продажів бюстгальтерів на 70%. Дами відмовляються від них на користь зручності і свободи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Груди, жінки, психологія, одяг, коронавірус
В тему

Останні матеріали