Поради

Знаки Зодіаку із самою сильною інтуїцією

Знаки Зодіаку із самою сильною інтуїцією

Історикиня і експертка з астрології Стефані Сенгве розповіла про знаки, які краще за всіх володіють інтуїцією. Цих людей можна сплутати з екстрасенсами, настільки розвинене у них шосте чуття.

Рак

Раки відомі своєю уважністю і без труднощів помічають будь-які зміни в поведінці людини. Люди, що народилися під цим знаком, краще за інших здатні вирішувати емоційні головоломки і «зчитувати» чужий настрій. Вони також не проти вислухати і дати добру пораду у важкій ситуації.

Риби

Проникливі Риби здатні передбачити ваш поган стан, навіть якщо ви самі ще не помітили, що щось йде не так. Тонке чуття допомагає їм вловлювати найменші зміни в співрозмовника. Недарма вважається, що цим знаком управляє планета фантазій Нептун – саме тому Риби можуть передчувати щось задовго до подій, що відбулися.

Скорпіон

Скорпіони вважаються одним з найбільш потаємних знаків, однак тільки їм під силу розгадати секрети інших людей. Від них не втаїться жодна таємниця – за словами експертки, їхня інтуїція пов’язана з вібраціями. Це допомагає Скорпіонам заздалегідь дізнатися про назрівання неприємностей. Стефані Сенгве не радить навіть намагатися обдурити представників цього знаку, адже найменша підозра може назавжди зруйнувати довіру Скорпіона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, психологія, екстрасенси
В тему

Останні матеріали