Поради

Жінки цих знаків Зодіаку виходять заміж по декілька разів

Жінки цих знаків Зодіаку виходять заміж по декілька разів

Астрологи розповіли, представниці яких знаків Зодіаку схильні до неодноразового заміжжя. Таких знаків Зодіаку всього три.

Овен

Жінки-Овни відрізняються особливим шармом і привабливістю. У них не бракує уваги з боку чоловіків, але Овни дуже розважливі, вони вступають у відносини тільки після того, як прорахували все на кілька років вперед. Якщо чоловік Овну підходить, то вона старанно почне «тягнути» його в ЗАГС. Ще одна особливість Овнів – їм швидко набридає все старе, якщо хлопець стає дівчині-Овну чоловіком і починається рутина, дружина починає нудьгувати. Вона потребує вічне почуття закоханості і знаходить нового кандидата. Так може тривати досить довго, поки Овен не знайде «того самого».

Близнюки

Близнюки дуже люблять кожного чоловіка, з яким у них стосунки. Але як тільки вони отримують відповідь про взаємність, їх інтерес пропадає. Якщо мета досягнута, подальша трата часу марна. Теж саме відбувається у них в шлюбі, після того, як Близнюки виходять заміж, їм потрібна наступна мета. Близнюкам може здатися, що з іншим чоловіком життя буде цікавішим. Якщо представницям цього знаку зустрічається чоловік, здатний приборкати їх характер, Близнюки стануть чудовими вірними дружинами і хорошими матерями.

Скорпіон

Такі жінки часто роблять незрозумілі оточуючим вчинки. Скорпіони яскраві, імпульсивні, вони байдужі до всього, що не відноситься до них самих. Представниці цього знаку можуть раптово «вискочити» заміж, а потім також несподівано розлучитися. Тому в їх житті часто кілька колишніх благовірних.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, Весілля
В тему