Поради

Як приготувати напій, який врятує вас після застілля: рецепт

Як приготувати напій, який врятує вас після застілля: рецепт

Лікарка-дієтологиня Анжеліка Дюваль дала рецепт напою, здатного полегшити наслідки переїдання.

Для цілющого напою, що нормалізує травлення, знадобиться:

  • дві столові ложки зеленого чаю
  • чотири шматочки лимону
  • шість шматочків апельсина
  • шість стебел свіжої м’яти з листям
  • одна чайна ложка куркуми
  • шість горошин чорного перцю.

Спочатку Дюваль радить заварити цю кількість зеленого чаю в літрі води, доведеної до 80 градусів.

Потім, за порадами дієтолога, слід додати в окрему склянку куркуму і перець і залити їх 200 мілілітрами гарячої води. Отриману суміш потрібно залишити під кришкою на десять хвилин.

«Після того, як заварений зелений чай охолоне, процідіть його, перелийте в глечик, долийте проціджену через сито суміш з куркуми і перцю і додайте чистої води так, щоб вийшло два літри», - зазначила вона.

Перед вживанням дієтолог рекомендує додати в напій лимон, апельсин і перетерте в руках листя м’яти. Коктейль можна пити прямо під час застілля, щоб уникнути дискомфорту, тяжкості в шлунку і метеоризму.

Крім того, вранці такий напій додасть бадьорості і поліпшить самопочуття, стверджує фахівчиня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рецепти, здоровий спосіб життя, Поради
В тему