Поради

Лучанка болі в шлунку вилікувала звичайним крохмалем

Лучанка болі в шлунку вилікувала звичайним крохмалем

Свого часу Тетяна Іщук потерпала від болю в шлунку. Та так, що не могла нічого з’їсти. І допомогли їй не розрекламовані дорогі таблетки, а засоби народної медицини.

– Як тільки їжа потрапляла до шлунка, я відразу відчувала гострий біль, – розповідає жителька Луцька. – Особливо, коли вживала копчені продукти, смажені, а то й просто щось жирне. Тоді я практично кожного дня пила «Фестал» або ж якісь інші препарати, які на кілька годин допомагали забути про біль. У лікарні мені дали ковтати зонд, а після усіх необхідних аналізів поставили діагноз – гастрит. Причому, запущений. Сказали, що необхідно лягати на стаціонарне лікування, однак я не погодилася, бо не могла залишити роботу.

Тоді жінці виписали низку різноманітних медичних препаратів. Однак вони не дали бажаного результату. Одного дня шлунок почав боліти так, що бідолаха, зігнувшись удвоє, поспішила до аптеки. Коли ж фельдшер дізналася, що саме її турбує, то порадила замість дорогих ліків простий і дешевий спосіб лікування. Він же, як показав час, виявився і найбільш ефективним.

– Слід взяти 150 – 200 грамів мінеральної води, – ділиться рецептом жінка. – Я брала «Трускавецьку». І треба розвести у ній одну чайну ложку крохмалю. Таку водичку потрібно пити тричі на день за годину до їди. У цей період бажано обмежити споживання копчених продуктів, алкогольних напоїв, жирних страв. Пригадую, я спершу поставилася до цього методу зі скептицизмом, однак виходу не було, болі ставали нестерпними, тож довелося, як кажуть, хапатися за соломинку. І уже протягом першого місяця вживання такої води я відчула суттєве полегшення. А через два місяці й зовсім забула про свій гастрит.

Тепер усім своїм знайомим, яких турбують болі у шлунку, вона радить саме цей рецепт.  Зрештою, як і лікування кавовою гущею. Її лучанка використала, коли стикнулася з такою делікатною проблемою, як неприємний запах ніг. Тоді ж поміж пальцями з’явилися і тріщинки, які нестерпно пекли. Хтось із друзів порадив вирішення проблеми саме за допомогою кавової гущі.

– У тазик із невеликою кількістю теплої води слід влити кавову гущу, – усміхається пані Тетяна. – Ще частиною гущі добряче намазати ноги, особливо пальці та підошви. Потримати так хвилин 10, а тоді поставити ноги в тазик і тримати ще хвилин 10 – 15. Уже через декілька процедур я не лише вирішила свої проблеми, але і мала п’яти, як у немовляти.

Також жінка розповіла, завдяки чому позбулася ламкості нігтів. Виявляється, в таких випадках зовсім не потрібно бігти до аптеки і шукати там дорогі засоби, які досить часто не приносять бажаного результату. Вирішити проблему можна і в домашніх умовах. При цьому, не витрачаючись.

Варто лише нігті змащувати звичайнісіньким йодом по декілька разів на день. А ввечері, розрізавши лимон навпіл, всунути пальці у м’якоть так, щоб нігті були в лимоні. Тримати 10 – 15 хвилин. Змивати сік не потрібно – нехай сам висохне. Цей засіб дуже помічний при ламкості нігтів, запобігає їхньому шаруванню та зміцнює. Результат, за словами моєї співрозмовниці, буде видно уже через три-чотири тижні.

– Я рідко користуюся шампунями, адже у них стільки різноманітної «хімії», – каже вона. – Тому сама готую собі і «шампунь», і «ополіскувач». Сире куряче яйце розводжу у двох літрах води і нею мию голову. А тоді ополіскую у настої кропиви. При цьому найкраще брати свіжу рослину, в ній дуже багато поживних речовин, які сприяють укріпленню та росту волосся. Для зміцнення брів та вій використовую звичайнісіньку рицинову олію, якою їх змащую. Після таких процедур вони стають і міцнішими, і пишнішими.

Ксенія Фірковська

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: лікування, народна медицина
В тему