Поради

ART & FOOD: картини з овочів, фруктів, шоколаду, ковбаси

ART & FOOD: картини з овочів, фруктів, шоколаду, ковбаси

25-річна киянка Дарина Косар для картин використовує овочі, фрукти, шоколад, ковбасу тощо.

Дівчина закінчила Київський економічний університет. Має професію маркетолога і психолога. Раніше працювала секретарем. Підробляла фотографом. А зараз робить картини з їжі.

Таке хобі вона знайшла випадково. Якось захворіла і весь місяць не виходила з дому. Щоб розважитися, вирішила зробити композицію з того, що було під руками.

Кавовими зернами виклала чашку і напис: «Доброго ранку!» Сфотографувала і опублікувала в Instagram. Хтось із друзів відправив знімок на конкурс. Незвичний малюнок отримав премію.

Через якийсь час надійшло повідомлення від іноземної компанії, яка шиє одяг. Попросили створити красиві картини для їхньої сторінки в соцмережі. З їжі художниця виклала сукні. Так почала заробляти на хобі.

Для картин Дарина Косар використовує овочі, фрукти, шоколад, ковбасу, сир, морепродукти, каші і приправи.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прекрасная Лилит ???? @litsarkisian #illustrationlunch_lilit #dakotasky_art

Публикация от DARYNA KOSSAR (@darynakossar)

Створення картини займає від години до двох днів. Найбільше любить працювати з фруктами і овочами. Часто використовує млинці різної форми. Сама малює їх на сковорідці.

Одну з найдорожчих картин робила на замовлення американської компанії. Це була їстівна копія обкладинки нового альбому Кеті Перрі. На тарілці з фруктами малювала голову співачки, до якої тягнулися руки фанатів. Використовувала білий і чорний шоколад.

Нині дівчина мріє відкрити ресторан, де подаватимуть страви у вигляді картин.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Власна справа, їжа, картини, дизайн
В тему