Поради

Навчання як пригода: дитячі розвиваючі центри Луцька

Навчання як пригода: дитячі розвиваючі центри Луцька

Часто батькам немає що сказати у відповідь на безліч питань дитини. Адже сучасні малюки йдуть в ногу з часом і легко засвоюють всю доступну інформацію, а батьки повинні знати про все, чим цікавиться їхнє чадо.

Аби розкрили талант і забезпечити повноцінний розвиток батьки записують свою дитину у заклад, який називають «маленька школа» або центр раннього розвитку дитини.

Кожна «маленька школа» пропонує свої особливі програми для навчання. Знайомтеся.

Школа усного рахунку Соробан™

Соробан – це кращий дитячий бренд 2018 року,  міжнародна школа, яка функціонує у всіх обласних центрах України та у 6 країнах світу. Мета навчання – синхронний розвиток лівої та правої півкулі мозку, образного мислення, різних видів пам'яті, концентрації уваги, розумових здібностей та інтелекту.

Щоб зацікавити учнів, уроки ментальної арифметики проводять у формі гри. Індивідуальний підхід до кожної дитини забезпечується за допомогою 3-D онлайн-тренажера Soroboom, в основі якого штучний інтелект, що встановлює інтелектуальне домашнє завдання для кожної дитини. Соробан – це щоденний фітнес для мозку.

 Заняття проводять у невеликих групах для малюків (5-6 років) та старших дітей (7-11 років). Щомісяця у закладі формуються нові групи.

Ми впевнені у результаті. У Школі усного рахунку Соробан™ завжди весело, цікаво та корисно.

Наші офіси у Луцьку:

пр. Відродження, 22 в та вул. Євгена Сверстюка, 1 (311 каб, бізнес-центр Фабрика)

Контактний номер телефону:

096 176 9609

Дитячий центр «Територія розвитку»

 У дитячому центрі Ваша дитина має можливість:

- ознайомитися зі світом програмування (KidIT – перша ІТ-школа для дітей з 5 років, в якій навчаються створювати власні мультфільми, анімації, ігри та проекти на планшетах, ноутбуках);

- поринути у світ робототехніки і легоконструювання (Legotechnic – це тридцять захоплюючих занять, які охоплюють різні аспекти життя);

- навчитися збирати різноманітні головоломки (кубик Рубика 3*3, 2*2, 4*4, пірамідку, скваєр, ск'юб тощо) (Rubikus);

- вдосконалити емоційний інтелект на курсах розвитку особистості (Rhema – це зустрічі з психологом, на яких дитина зможе пізнати себе як особистість й дізнається, як успішно досягати своїх цілей у взаємодії з іншими людьми).

Щомісяця відбувається набір на заняття для дітей віком від 5 до 12 років.

Наші тренери переконані, що дитина – це не посудина, яку треба наповнити, а факел, який потрібно запалити.

Дитячий центр знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3 (2 поверх).

Контактний номер телефону:

095 659 5451 (Адміністратор).

Дитяча модельна школа «Baby fashion»

 Дитячя модельна школа пропонує:

- професійне навчання моделінгу;

- уроки фотопозування;

- участь в рекламних зйомках;

- фешн зйомки для глянцевих видань;

- участь у конкурсах краси, фестивалях талантів;

- зйомки в музичних кліпах;

- зйомки у короткометражних художніх фільмах

та багато іншого

«Baby fashion»:  0 66  975  86 07

Facebook: Babyfashionlutsk

[[GALLERY]]

Happy Kids Club 

Перший ліцензований приватний заклад дошкільної освіти у Луцьку. Основна мета - навчити діток вчитися і бути щасливими. Заклад працює за програмою, сформованою на основі базового компоненту дошкільної освіти України та орієнтованою на розвиток емоційного інтелекту, критичного мислення, комунікаційних навичок. У програмі навчання - заняття, що відображають освітні лінії «Особистість дитини», «Дитина в соціумі», «Дитина у природному довкіллі», «Дитина у світі культури», «Гра дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», «Мовлення дитини». Окрім того - щоденні заняття з англійської мови, двічі чи тричі на тиждень - хореографія, лего-конструювання, заняття з фізичного розвитку і сенсорної інтеграції з психологом.

У Happy Kids Club ви також можете обрати вечірні заняття для своїх малят і дошкільнят. Тут працюють такі гуртки: англійська мова для малят, англійська мова для дошкільнят, підготовка до школи, арт-розвиток, ранній розвиток малят. А з березня заклад також запрошує дітей на вечірні заняття з нейрофітнесу, які розробила психолог Happy Kids Club Ольгою Кухарчук. В основі  занять лежить нейропсихологічний підхід, який базується на розвитку міжпівкульної взаємодії. За рахунок грамотного застосування фізичних і дихальних вправ, елементів йоги, вправ з мозочкової стимуляції, завдань з розвитку міжпівкульної взаємодії та ігор з сенсорними матеріалами ми зможемо стимулювати і гармонізувати розвиток діток.

Якщо ви прагнете, щоб ваша дитина розвивалася і навчалася у позитивній, дружній, здоровій атмосфері, отримала необхідні навички і знання, не втративши радощів дитинства,  - запрошуємо до нас у Happy Kids Club!

Найкраща професійна арт студія «П′ятерня» діє 18 років

Навчання образотворчому мистецтву дітей, віком від 4 років. Підготовка абітурієнтів до вступу в спеціалізовані навчальні заклади Європи. Мистецтво, як хоббі, для дорослих.

Арт терапія для дітей, підлітків та дорослих: емоційна психологічна корекція, підвищення мотивації та визначення сильних ресурсів з Тетяною Мялковською. Літні мистецькі табори, фестивалі, художні виставки.

Команда професійних художників педагогів Наталія Кумановська, Галина Черниш, Руслан Богатько, Артем Лукянук, Марія Рубель, керівник Тетяна Мялковська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: школа
В тему