17 Листопада 2017
Новини

Голос країни 8: стали відомі імена нових тренерів

Голос країни 8: стали відомі імена нових тренерів

В Україні стартує новий сезон шоу «Голос країни», у якому зміняться не лише правила, а й тренери.

Напередодні канал 1+1 почав зйомки «сліпих прослуховувань», які українці зможуть побачити вже наступного року.

Наразі відомо, що крісла тренерів «Голосу країни 8» займуть Джамала, Сергій Бабкін, Потап, а також Тіна Кароль. Ведучими пісенного шоу буде одна із улюблених пар українців – Катя Осадча та Сергій Горбунов.

Причому, Сергій Бабкін та Джамала сядуть у червоне крісло вже вдруге. Минулого року Сергій підкорив серця українців своєю щирістю, а Джамалу глядачі називали найвимогливішим та справедливим тренером сезону.

Тіна  Кароль стане зірковим тренером «Голосу країни» вже вп’яте. За час тренерства Тіни її підопічні двічі здобували  перемогу – Антон Копитін у п’ятому сезоні та Олександр Клименко у сьомому. Тим часом восьмий сезон проекту стане четвертим роком Потапа у Голосі країни. Потап і Тіна також декілька сезонів поспіль були зірковими тренерами проекту «Голос. Діти».

При цьому, як зазначено в повідомленні, новий сезон не лише змінив тренерів, а й правила. Тепер все буде значно жорсткіше, адже герой на сцені, до якого не обернеться жодна зірка, одразу ж покидатиме сцену без спілкування.

Крім того, обіцяють що  зміниться і декорація шоу. Тепер на сцену всіх підійматимуть на незвичайному ліфті.

Ще творці пообіцяли, що глядачів потішать незвичайними тембрами, а також чималою кількістю знаменитостей. Отож, залишається лише трішки зачекати та насолоджуватися новим шоу.

Зазначимо, що над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Нагадаємо, переможцем «Голосу країни 7» став підопічний Тіни Кароль Олександр Клименко. Отець Олександр – батько 4 дітей, 33-річний священик із села Недра поблизу Березані, який, окрім того, багато років править службу у березанській колонії. Переможець не тільки завоював горде звання «голосу країни», а й отримав у подарунок квартиру в Києві. А тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп та авторську пісню отець Олександр віддав своїй суперниці, Інгрет Костенко з команди Потапа.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему