В Україні розпочався грибний сезон, і особливо багато в лісах маслюків. Але грибники знають, що ці гриби дуже важко чистити.
Щоб швидко очистити маслюки, їх потрібно покласти у велику миску і залити окропом, а потім додати солі. На одне відро грибів необхідно близько 700 грам солі.
Не потрібно бояться пересолити гриби, оскільки вони так само як риба, поглинають солі рівно стільки, скільки їм треба. В цьому маринаді гриби необхідно залишити на 40 хвилин. Після цього шкірка буде злазити легко, і маслюки потрібно буде просто добре вимити.
Даний спосіб очищення також впливає на консистенцію грибів, вони не вибухнуть і виходять на смак, як білі.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Зеленський провів зустрічі з кандидатами на місце Єрмака
5 Грудня 2025
Рада ухвалила держбюджет на 2026 рік
3 Грудня 2025
Рубіо: Головним предметом суперечок у переговорах є 20% Донеччини, що залишаються під контролем України
3 Грудня 2025
Чи жив св. Андрій в Україні, і чому в це свято ворожать?
2 Грудня 2025
Волинський науковець отримав премію президента України
2 Грудня 2025
У 2026 році «Нацкешбек» може змінитися
2 Грудня 2025
Реклама





