8 Жовтня 2021
Новини

Повідомили подробиці смерті нардепа Полякова

Повідомили подробиці смерті нардепа Полякова

Стали відомі подробиці смерті нардепа Антона Полякова.

«За словами таксиста (громадянина Азербайджану Ельміра М.), він підібрав Полякова біля дороги за адресою проспект Соборності 2, коли той ловив машину, пише телеграм-канал «Політика країни».

«Стояла людина, хиталась. Я зупинився. Потім їхав, його нудило. Він був явно п’яний», – розповідає таксист.

Водій машини порушив правила дорожнього руху і його зупинила поліція. Після чого і виявилося, що нардеп знаходиться на задньому сидінні без свідомості.

«Викликали швидку допомогу. Його ще відкачували хвилин 30. Але реанімувати не змогли», – говорить джерело в поліції.

З ким і як він випивав зараз поліція встановлює по камерах спостереження.

У соцмережах з'явилось фото нібито з місця смерті нардепа Полякова.

Наразі тіло Полякова доправили на судово-медичну експертизу. Колеги депутата повідомляють, що проводитимуть ще й токсилогічну експертизу, щоб виявити , чи не було отруйних речовин в його організмі. 

"Зупинивши цей транспортний засіб патрульні під час спілкування з водієм помітили, що позаду перебував пасажир у непритомному стані. Цього громадянина патрульні дістали з авто. на жаль, реанімаційна заходи не дали результату. Лікарі констатували смерть", - прокоментував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. 

Своєю чергою, у патрульній поліції уточнюють, що зупинили автомобіль Hyundai Sonata на проспекті Соборності у Києві. Водій таксі у розмові повідомив, що на задньому сидінні перебуває пасажир, якого він взяв підвезти із зупинки. 

Патрульні терміново викликали швидку медичну допомогу та допоміжний екіпаж. Надалі інспектори дістали Подоляка з автомобіля та поклали в стабільне бокове положення. У нього були відсутні пульс та дихання.

До приїзду "швидкої" патрульні розпочали серцево-легеневу реанімацію. Медики, які приїхали на місце, продовжили проводити реанімаційні дії, однак це виявилося марними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вру, депутати, смерть
В тему