22 Серпня 2021
Новини

«Княжий» вражає: як минув перший день фестивалю

«Княжий» вражає: як минув перший день фестивалю

Перший день фестивалю «Княжий», що відбувається на території села Заріччя, що поблизу Володимира-Волинського, минув цікаво, драйвово та емоційно.

Фестивальники встигли зручно облаштуватися у наметовому містечку, тому з самого ранку звідти доносився запах смачної їжі, багаття та було чутно пісні під гітару, гомін і сміх.

Стартував фестиваль в обід з площі Героїв Володимира. І з того часу нудно не було нікому, адже тут продумали розваги як для дорослих, так і потурбувалися про дозвілля дітей. Направду в зоні для дітей було настільки цікаво, що не можна було «відірвати» очей і ніг, аби оглянути й інші локації.

Тут зробили й лялькове дійство у жанрі вуличного театру, й аквагрим, захоплюючі експерименти, ліплення, майстер-класи на народних музичних інструментах, створення коміксу «Пригоди князівни та королевича», змагання роботів і безліч інших розваг.

Проте організатори не забули й про навчальну частину, тому на території для дітей провели уроки англійської та польської мов, а також зробили зону зі смачними українськими словами.

Дорослих же від початку заворожив лицарський турнір від клубу «Айна Бера», що розпочали з дуельної номінації, етнотанці і майстер-клас з танцю від клубу історичної реконструкції «Лемберг» та оповідки Стародавнього Володимира з Світланою Федосєєвою.

Також фестивальників під денною сценою зібрав лірник Андрій Ляшук, який усіх зацікавив баладами, казками та псальмом. Не менш цікавими були й етно-ансамбль «Секвенція», які виконали саундтрек із «Гри престолів» Main Title.

На окремій території в парку організували гутірки, які могли відвідати всі охочі, адже вони були безкоштовними.

Музична вечірня сцена стартувала з виступу гурту Johnny Riders. Після них на сцену вийшли Katana, які все більше розігрівали публіку. Багато хто з нетерпінням чекав нововолинського гурту «Цвях», які запалили фестивальників несамовитою емоційністю.

Далі на сцену вийшов гурт, який всі найбільш чекали, адже під їхній гуцул-метал не можна не відриватися. Гурт «Карна» змусив людей божеволіти, танцювати так, як ніколи, співати кожну пісню з ними й не відпускати їх зі сцени. Тут був і слем, і аркан. А завершили вони свій виступ під ліричну пісню «Моя мила».

Наступним був гурт «Мотор’Ролла», соліст якого Сергій Присяжний зіграв давно знайомі й полюблені «Не дзвонила, не заходила», «Моя вода», «8 колір», «Жар-птиця», а також відносно нові, але не менш круті, як, наприклад, «Снігом» тощо.

Насамкінець на фестивальників чекали фаєр-шоу та нічна ватра.

Княжий

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: фестиваль, володимир-волинський, Волинь, музика
В тему