20 Січня 2021
Новини

Нумерологи й астрологи приємно подивували прогнозами на наступні 12 місяців

Нумерологи й астрологи приємно подивували прогнозами на наступні 12 місяців

Цьогорічне Різдво за григоріанським календарем ознаменувалося сенсаційним явищем у небі, яке астрологи назвали Вифлеємською зіркою. Дослідники вважають, що саме вона 2000 років тому ознаменувала появу на землі Сина Божого Ісуса Христа та вказала волхвам дорогу до новонародженого Месії.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

У грудні – два небесні знамення?

Натомість науковці щодо небесного явища менш сентиментальні. І про те, що віруючі люди вважають хресним знаменням, учені кажуть: 21 – 26 грудня людство справді спостерігало у небі за рідкісним космічним явищем. Воно викликане максимальним зближенням Сатурна та Юпітера, що востаннє траплялося аж 400 років тому. Дві планети фактично злилися і перетворилися на одну яскраву зірку.

Ще менш пояснюване небесне світило зафіксували під завісу старого, 2020-го, в Китаї. 23 грудня тисячі людей стали свідками появи в небі вогняної кулі. Вона рухалася з величезною швидкістю і світила настільки яскраво, що вранішня похмурість на Землі миттєво перетворилася на денне світло.

Науковці припустили, що вогняна куля – це метеорит, який пролетів над провінцією Цинхай. Діаметр вогняної кулі – близько метра, а вага – до 10 тонн! Страшно навіть уявити наслідки такого падіння, якби вогняна куля поцілила в житлові будинки чи вибухонебезпечні об’єкти, як-от автозаправка або нафтозавод. Проте Бог милував землян. І вогняна куля розірвалася на шматки прямо в небі.

Невже ці два явища – то сигнал чи попередження про щось?

Переломним може стати квітень

Астрологи кажуть, що новий, 2021-й, пройде під знаком Білого металевого Бика.

Серед цьогорічних космічних явищ, які поза містикою, – два затемнення Сонця і два затемнення Місяця. Влітку ми також зможемо спостерігати парад планет. Спочатку в темному небі можна буде стежити за Меркурієм, Венерою та Марсом, а потім помилуватися красою Юпітера й Сатурна.

Астролог Влад Росс прогнозує, що рік Бика виявиться значно спокійнішим, ніж 2020-й. Переломним у боротьбі з коронавірусом астролог називає квітень.

Окрім того, Влад Росс нагадує: Бик здавна був символом родючості, тому 2021-го варто очікувати хороших врожаїв. Замість засухи, каже астролог, будуть дощі та навіть надлишок опадів. А кожен, хто працюватиме в поті чола, отримає від Бика хороші прибутки.

Найбільш сприятливі періоди

Астрологиня Анна Карпеєва вважає, що 2021-й – це зоряний час для знаків стихії Повітря: Водолія, Терезів, Близнюків. Головне для людей, народжених під цими сузір’ями, – крокувати в ногу з часом, не боятися змін на шляху до успіху й уміти працювати з інформацією. А от чого астрологиня радить уникати – так це легких заробітків:

– 2021-го можливі заманливі пропозиції на кшталт фінансових пірамід. Але всі, хто спокуситься на ці проєкти, має пам’ятати: гроші, вкладені у незаконне збагачення, наче вітром здує.

А от для всіх знаків зодіаку астролог Юрій Буянов радить: плануєте розпочати нову справу чи новий етап у своєму житті –  тоді поставтеся до цього максимально відповідально, вкладіть у реалізацію максимум зусиль, в жодному разі не сумнівайтеся в успіху – і отримаєте те, чого забажали.

Найбільш сприятливими для успішного старту Юрій Буянов називає періоди 1 – 29 січня, 22 лютого – 23 травня, 24 червня – 29 вересня.

Життя крутитиметься довкола числа «5»

Нумерологиня Нонна Мусалян теж із оптимізмом дивиться у новий, 2021-й. Попередній рік, каже вона, проходив під числом «4» (2+0+2+0). Четвірка символізує замкнутість та обмеження, що ми, власне, і спостерігали під час локдауну і тотальної самоізоляції.

Натомість рік нинішній – 2+0+2+1 – у сумі дає число «5». А п’ятірка символізує свободу.

Якщо брати у планетарному масштабі, то, на думку Нонни Мусалян, Земля наповниться енергією щасливої жінки-матері. Відтак жителі нашої планети сповна користуватимуться не тільки розумом і логікою, а й інтуїцією, емоціями, позитивними відчуттями.

– Оскільки п’ятірка любить притягувати, то кращий результат отримають люди, які вміють згуртувати команду однодумців, – додає нумерологиня.

Можливі розпуск уряду і дочасні вибори в Раду

Що ж до українського політикуму, то йому Анна Карпеєва прогнозує кризу. Володимир Росс каже: в першому півріччі особливо тяжко доведеться президентові, тому ймовірний варіант розпуску уряду, а в другій половині року – дострокові вибори до Верховної Ради.

Та чого дивуватися, зауважує Юрій Буянов, якщо лідер України, за астрологічним аналізом, асоціюється із Сонцем, а народ України – з Місяцем. Цим протистоянням, вважає астролог, і можна пояснити одвічну боротьбу між владою та «простими» українцями.

– Наш народ роками перебуває під впливом Водолія – знаку свободи. Ми добиваємося цієї свободи всіма можливими способами. Звідси й пояснення, чому відбулися майдан 2004-го та 2014 року, – каже Юрій Буянов.

Ну, а загалом астрологи й нумерологи вважають: рік Бика має принести Україні стабільність і сумлінну працю. Так що все буде добре!

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Різдво, релігія, прогноз астрологів
В тему