15 Січня 2021
Новини

Як спекти смачний рулет з курки й гречки

Як спекти смачний рулет з курки й гречки

Аби приготувати рулет з курки й гречки, вам потрібно підготувати: одну курку, 300 мл води, 100 г гречки й печериць, 4 ст.л. нерафінованої олії, одну цибулину, чайну ложку майонезу, пучок сушеного часника, за бажанням сіль та перець.

Отож, помийте тушку курки. Зробіть розріз уздовж грудки. Зріжте філе в обидві сторони і вийміть грудну кісточку. Опісля зріжте дві нижні частини крил, звільніть плечову кістку, зріжте кісточку з гомілки і, зрізуючи з кісточки стегна м'ясо, вийміть їх.

Гречку висипте в сотейник, додайте 300 мл води і варіть до 12 хв.

Дрібно наріжте цибулю та посмажте її, додайте 100 г печериць, які ви попередньо нарізали кубиками. Опісля в гриби додайте відварену гречку та за смаком додайте сіль й перець. Добре все перемішайте.

Пласт курки викладіть на фольгу, натріть сіллю і сухим часником з боку шкіри. Змастіть чайною ложкою майонезу. Потім переверніть та посмачіть курку сіллю й перцем. Викладіть начинку з гречки й грибів і розрівняйте. Курку згорніть рулетом, потім у фольгу й щільно защипніть краї. Зробіть подвійну «шубку» з фольги, щоб рулет був соковитішим.

Запікати в духовці при 180 градусів С 40 хвилин.

Дайте рулету охолонути й поріжте на шматочки, які прикрасіть зеленню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: їжа, рецепти
В тему