30 Квітня 2020
Новини

Саакашвілі знайшли нову посаду

Саакашвілі знайшли нову посаду

Зеленський знайшов для експрезидента Грузі та колишнього керівника Одеської ОДА Саакашвілі нову посаду у владі.

Про це 30 квітня заявив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія під час брифінгу у Раді, - повідомляє ТСН.

"Голосів за його кандидатуру вистачає, але Міхеіл Саакашвілі останні кілька днів проводив тривалі консультації з президентом, і вони знайшли інший формат, в якому вони будуть працювати – нова посада. Яка, я не можу сказати, тому що це ініціатива президента", – заявив Арахамія.

Нагадаємо, 22 квітня у "Слузі народу" повідомили, що лідера українського "Руху нових сил" та колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі можуть призначити віцепрем’єром із питань реформ. Сам Саакашвілі підтвердив, що отримав пропозицію від президента України Володимира Зеленського увійти до складу Кабміну. 

За кілька днів, 24 квітня, Саакашвілі провів зустріч із фракцією "Слуга народу", аби переконати депутатів підтримати його кандидатуру. Однак після зустрічі голоси у пропрезидентській фракції розділилися приблизно порівну. Сам же Саакашвілі впевнений у підтримці як Зеленського, так і фракції "Слуги народу", та готовий до голосування.

Водночас у Грузії можливе призначення Саакашвілі сприйняли вкрай негативно. Прем’єр-міністр країни Георгій Гахарія заявив, що там можуть навіть відкликати свого посла з України, якщо таке призначення відбудеться. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: міхеїл саакашвілі, володимир зеленський, слуга народу, вру
В тему