24 Березня 2020
Новини

Які антикоронавірусні заходи запровадили в Луцьку

Які антикоронавірусні заходи запровадили в Луцьку

У Луцьку 33 автобуси залучили для перевезень працівників медичної сфери.

Проводиться робота із Волинською обласною державною адміністрацією та навколишніми ОТГ для того, аби організувати доїзд медиків, що проживають за межами Луцька, – повідомляє заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Одним із важливих протиепідемічних заходів у місті є проведення ретельної та планової дезінфекції. У багатоквартирних будинках відповідальним за цю процедуру є ОСББ, а в разі його відсутності — ЖЕКи. За санітарну обробку доріг відповідає КП “Луцькспецкомунтранс”.

У Луцьку проводиться постійний контроль за рівнем захворюваності. Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін розповів, що протягом вихідних до сімейних лікарів звернулись 216 лучан, серед них підозри на COVID-19 відсутні. Окрім того, найближчим часом у волинський лабораторний центр буде доставлено тест-системи, здатні надійно виявити це захворювання, що оптимізує роботу медиків.

Триває робота із суб’єктами підприємництва, що порушують умови карантину у Луцьку. У поліції розповіли, що станом на сьогодні складено вже 19 адміністративних протоколів на луцьких підприємців. Також від завтрашнього дня для забезпечення громадського порядку буде здійснюватись піше патрулювання містом разом із представниками Національної гвардії.

До патрулювання та виявлення порушників долучилась і муніципальна варта. Зокрема, було виявлено, що не дотримуються умов карантину магазини операторів мобільного зв’язку та деякі інші. Актуальною на сьогодні залишається проблема молоді, що безвідповідально ставиться до введених протиепідемічних заходів.

Департамент соціальної політики продовжує роботу із малозабезпеченими та незахищеними верствами населення. Для тих громадян, що перебувають на обслуговуванні територіального центру, буде організовано видачу продуктових наборів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, карантин, коронавірус
В тему

Останні матеріали