27 Лютого 2020
Новини

Коронавірус на японському лайнері: захворіли четверо українців

Коронавірус на японському лайнері: захворіли четверо українців

Чотирьох українців, які захворіли на коронавірус, госпіталізували до лікарень Токіо.

Про це повідомили у прессслужбі Міністерства закордонних справ України, передає Укрінформ.

"Станом на 26.02.2020 загалом 4 громадян України, в яких діагностовано наявність вірусу Covid-19, було госпіталізовано до медичних закладів м. Токіо. Наразі стан наших співвітчизників задовільний. Консулом підтримується зв'язок з госпіталізованими українцями", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, інші українці продовжують перебувати на борту лайнера. За даними посольства України в Японії, 24 із 25 опитаних українців (з одним встановити зв'язок не вдалось) не висловили наміру повертатися в Україну протягом найближчих днів, а відтак – планують пройти карантин в Японії.

Окрім цього, у дипустанові повідомили, що місцеві медики провели тести на визначення коронавірусу в українців, які лишились на борту. Їхні результати поки що невідомі.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці, коронавірус
В тему