13 Лютого 2020
Новини

«Ми допоможемо вивезти металеві конструкції», - Пустовіт звернувся до «базарників»

«Ми допоможемо вивезти металеві конструкції», - Пустовіт звернувся до «базарників»

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до підприємців ринку “Центральний”.

Звернення опублікували на сайті міської ради.

"У зв'язку з ситуацією, яка склалася на Старому ринку, ви втрачаєте свого покупця. Сьогодні ваш покупець переорієнтовується на інші ринки і більше до вас не повернеться. Єдиний спосіб зберегти свого покупця - дружно переїхати на “Новий” ринок, забравши його з собою. Не затягуйте цей процес! Якщо ж потрібно, ми готові допомогти вивезти металеві конструкції. Зробимо все, про що заявляли раніше. Наші зобов’язання залишаюся в силі. Назад дороги немає. Ми зробимо все, щоб місто було гарним, доглянутим та охайним", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ринки, Волинь, григорій пустовіт
В тему