13 Лютого 2020
Новини

«Досить провокацій!» - представник підприємців Старого ринку

«Досить провокацій!» - представник підприємців Старого ринку

У Луцьку на Старому ринку частково зрізати ворота на вхід до ринку.

Про це сторінці в Facebook написав очільник громадської організації «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов.

"Вчора ввечері відбулась чергова провокація від Сиротинської - намагання зрізати ворота на вхід до ринку. Частково це вдалось. Але ціль була інша- спровокувати підприємців на силове потистояння, тому що вже сьогодні Сиротинська знімає побої в лікарні, та пише заяву про її побиття підприємцями. По інформації поліції,заяву про забезпечення громадського порядку муніципали подали о 17.25,а різати почали о 17.30. Звісно, люди, що вже більше тижня чергують на ринку, оберігаючи своє майно від знищення, збіглися, щоб припинити провокацію. Та, дякуючи оперативним діям поліції, вдалося уникнути силового протистояння. Навіть не хочу фантазувати, що могло статись не відреагуй поліція так швидко. Ще раз закликаю - досить провокацій! Досить брехні!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.  Він не вдався. А 11 лютого на ринку з'явилася керівниця муніципальної варти Луцька з важкою технікою. Муніципали провели демонтаж контейнера, в якому працювали на ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ринки
В тему