12 Лютого 2020
Новини

Шарпанина та тілесні ушкодження: Сиротинська заявила в поліцію на «базарників» (фото)

Шарпанина та тілесні ушкодження: Сиротинська заявила в поліцію на «базарників» (фото)

У Луцьку на Старому ринку муніципали зрізали паркан перед центральним входом, проте підприємці почали цьому перешкоджати.

Про це повідомляє кореспондент ІА "ВолиньPost" з місця події.

12 лютого о 18:40 муніципали зрізали паркан перед Центральним входом до ринку. 

Очільниця департаменту Юлія Сиротинська поспілкувался із підприємцями та присутніми активістами, зокрема, пояснювала законність своїх дій.

Її оточив обурений натовп, тому сталася словесна перепалка з однією з жінок. Після чого Юлія Сиротинська зателефонувала на лінію "102" та повідомила про шарпанину та про нанесення їй тілесних ушкоджень.

Станом на 18:45 Сиротинська поїхала з ринку на службовому автомобілі. Підприємці продовжують стояти перед входом Центрального ринку.

На місці працює велика кількість поліції, також є пожежні та вантажний автомобіль.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.  Він не вдався. А 11 лютого на ринку з'явилася керівниця муніципальної варти Луцька з важкою технікою. Муніципали провели демонтаж контейнера, в якому працювали на ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, скандал, ринки, муніципали
В тему