3 Лютого 2020
Новини

У Луцьку підприємці цілодобово чергуватимуть біля «Центрального ринку» (фото)

У Луцьку підприємці цілодобово чергуватимуть біля «Центрального ринку» (фото)

Підприємці з "Центрального ринку" в Луцьку вирішили встановити чергування, оскільки не згідні з рішенням депутатів про демонтаж частини ринку.

На "Центральному ринку" Луцька зібралося близько 300 людей, – розповів Суспільному голова правління ГО «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов.

Він каже, що підприємці чергуватимуть тут цілодобово, бо не погоджуються з рішенням депутатів міської ради, які ухвалили демонтувати частину ринку до 3-го лютого. Він говорить, що в понеділок, 3-го лютого, звертатимуться до суду, аби оскаржити це рішення.

Вздовж торгових точок підприємці ринку поставили автомобілі, кажуть, що так захищають своє майно.

Нагадаємо, 29-го січня на сесійному засіданні депутати Луцької міської ради вирішили припинили дозвіл на користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1 комунальному підприємству "Луцькі ринки". З ними підприємці укладали договори про свою діяльність. Згідно з рішенням міськради, договори мали розірвати до 2 лютого.

Раніше на облаштування території біля Луцького замку оголосили всеукраїнський архітектурний конкурс. Про це під час засідання виконавчого комітету 18 грудня 2019 року повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки
В тему

Останні матеріали