3 Лютого 2020
Новини

Деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий (фото, відео)

Деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий (фото, відео)

У Луцьку на вулиці Боженка підприємці встановлюють контейнери на Новому ринку.

У відеоролику газети «Волинь», опублікованому спільнотою «Луцький урбаніст», підприємець Світлана Дулєпова каже, що на Новому ринку працювати зручно і вигідно, - пише ІА "Волинські новини".

«Якщо всі приїдуть і гарно відкриються, то ринок запрацює. Бо тут вигідно. Але, якщо приїде декілька, а інші будуть чекати, то не запрацює. Давно готувались до цього, клали бруківку, багато людей вже підписали документи про те, що приїдуть», – каже підприємець.

Нагадаємо, підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.

Натомість деякі підприємці з ночі 2 лютого припаркували автомобілі з порушенням ПДР таким чином, щоб унеможливити демонтаж кіосків, який 3 лютого мають здійснити муніципали. Адже відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з підприємцями, які здійснють діяльність на вказаній земельній ділянці була припинена 02.02.2020.

За станом на 11:50 підприємці блокують доступ до контейнерів. Працівники муніципальної варти поскаржились в поліцію на дії підприємців, які масово порушують правила дорожнього руху, провокують конфлікти та намагаються нанести тілесні ушкодження представникам муніципальної варти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки, підприємці
В тему