7 Лютого 2020
Новини

У Луцьку підприємцям Старого ринку дали три дні на добровільний переїзд

У Луцьку підприємцям Старого ринку дали три дні на добровільний переїзд

У Луцьку підприємці Старого ринку до кінця робочого дня 10 лютого мають повідомити в ЦНАП, що мають намір переїхати на Новий ринок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За словами Поліщука, до міської влади в останні дні звертається чимало підприємців зі Старого ринку, які бажають добровільно переїхати.

Тож для систематизації процесу добровільного переїзду та допомоги міської влади підприємцям в цьому просять тих, хто хоче добровільно переїхати, подати через ЦНАП офіційну заяву на Луцьку міську раду до 18:00 10.02.2020 року із зазначенням реквізитів та контактних даних.

"Після збору таких даних із підприємцями, що подали заяви буде організовано зустріч щодо координації добровільного переїзду та сприяння у цьому процесі міської влади", - написав Поліщук.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки, цнап
В тему