4 Грудня 2019
Новини

Ігор Палиця — один з довірених координаторів Коломойського у Верховній Раді, — ЗМІ

Ігор Палиця — один з довірених координаторів Коломойського у Верховній Раді, — ЗМІ
Ігор Коломойський та Ігор Палиця

За інформацією ЗМІ, народний депутат Ігор Палиця під час парламентських виборів 2019 року координував кандидатів з команди олігарха Ігоря Коломойського. Йдеться про вибори на мажоритарних округах.

У списки "Слуги народу", починаючи з першої десятки, та на вибори в округах були інкорпоровані люди олігарха, пише Українська правда.

Автори статті зазначають, що агітацію та штаби партії "Слуга народу" по регіонах координували люди з партії "УКРОП" та інші представники команди олігарха.

"Координація кандидатів в округах була покладена на бізнес-партнера Коломойського Ігоря Палицю, який теж має давні дружні стосунки із Зеленським", - вказано в публікації.

Також в статті пишуть, що на Ігоря Палицю покладали формування депутатської групи в новому парламенті, яка надаватиме підтримку Ігорю Коломойському.

"Палиця зі скрипом пройшов у Раду сам і зумів зібрати там депутатську групу "За майбутнє". Але це не його група, він не може депутатам наказувати, кожного слід умовляти. "У Палиці там не холдинг, а кооператив: кожен працює на свій інтерес, з кожним ми домовляємось окремо по конкретних голосуваннях"– розповідає співрозмовник УП у фракції "Слуги народу". Та й захищати інтереси Коломойського, якби навіть постала така потреба, групі "За майбутнє" буде доволі складно. Вона не може захистити своїх власних членів, що яскраво показало голосування за дозвіл на арешт Ярослава Дубневича, який входить у групу Палиці", - пишуть автори.

Вони додають, що нині глобально вплив Коломойського у Раді здійснюється через трьох довірених координаторів: Ігор Палиця, Олександр Дубінський, який координує "своїх" мажоритарників, та Олександр Ткаченко, на якого орієнтується група київських мажоритарників Зе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика, ігор палиця, ігор коломойський
В тему