7 Жовтня 2019
Новини

ТОП-10 найпопулярніших жінок в Instagram

ТОП-10 найпопулярніших жінок в Instagram
Аріана Гранде

Дев’ять років тому – 6 жовтня 2009 року  – була заснована соціальна мережа Instagram. За цей час зі звичайного сервісу для поширення фото вона перетворилася на один з найпопулярніших з понад мільярдом користувачів.

Аби відзначити цей день, ТСН зібрали для вас добірку найпопулярніших жіночих акаунтів за кількістю фоловерів.

10. 99,6 мільйонів підписників у скандальної та епатажної американської співачки та акторки Майлі Сайрус. Відверті та незвичні вбрання, феміністичні пости та кумедні фото - все це ви зможете знайти на її сторінці. Любить зірка і активний відпочинок. Світлин з нього дуже багато на сторінці Майлі від часу її розставання з коханим Ліамом Хемсвортом. 

9. На дев’ятій сходинці - чарівна співачка та акторка і просто богиня Дженіфер Лопес. Стежать за її життям 102 мільйона підписників. Справжя ікона стилю та краси ділиться фото та відео зі своїх знімання. Протягом останнього часу у Джей Ло дуже багато фото та роликів з танцями на пілоні. Повязані такі зміни з її зніманням у стрічці “Стриптизерки”. Сама Дженіфер зізнається, що танці на шесті - найважче, що їй доводилося робити у житті.

8. 106 мільйонів підписників у американської реперки Нікі Мінаж. Відома своїми качовими хітами та соковитими сідницями виконавиця постить фото у таких відвертих нарядах, яких ви собі й уявити не могли. Спробуйте пересідчитися. 

7. Одразу три місця у топ-10 популярних жінок в Instagram належать членкиням відомої родини Кардашян. Так, у Кендал Дженнер 116 мільйонів підписників. Довгонога красуня постійно публікує світлини з фотосесій та подіумів, що властиво для моделі.Часто з'являються пости і з її зірковими сестрами.

6. 121 мільйон підписників у американської співачки Тейлор Свіфт. Яскравий акаунт виконавці рясніє постами з її сценічними образами. Постить Тейлор і свої домашні фото та відео. Наприклад, своїх котів-красенів. 

5. 133 мільйони фоловерів у культової американської співачки Бейонсе. Ікона стилю та натхненниця багатьох жінок у всьому світі як ніхто розуміється на моді та шоу. Це підтверджують і її фото. 

4. 147 мільйонів підписників у наймолодшої мільярдерки світу та ще однієї з сестер родини Кардашян-Дженнер - Кайлі. Успішна бізнесвумен, молода матуся та світська левиця знає, як заробляти гроші на всьому, що тільки можна. Зокрема і на своїй сторінці в Instagram. 

3. 148 мільйонів фоловерів зібрала світська левиця Кім Кардашян. На реаліті-шоу за своєї участі вона побудувала цілу індустрію і перетворилася чи не найуспішнішу селебріті сучасності. За один рекламний пост у соцмережі вона заробляє до півмільйона доларів. А чого досягли ви?

2. 156 мільйонів підписників у американської співачки Селени Гомес. Колишня кохана Джастіна Бібера значно обійшла його за кількістю фоловерів (119 млн). І якби не фото з червоних доріжок та фестивалів, акаунт її б цілком нагадував сторінку звичайної молодої дівчини. Іноді яскраві образи з фотосесій, а іноді - домашні фото у піжамі. 

1. Найпопулярнішою жінкою в  Instagram виявилася американська співачка Аріана Гранде. На неї підписані 164 мільйони підписників. 26-річна талановита зірка любить публікувати чорно-білі знімки і не гребує фільтрами, а у шапці профілю вказала свою лаконічну характеристику. Лише одне слово - янгол. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: instagram, селена гомес, кім кардашян, тейлор свіфт
В тему

Останні матеріали