27 Червня 2018
Новини

У Дніпрі полісмен привласнив речові докази на суму більш ніж 300 тисяч гривень

У Дніпрі полісмен привласнив речові докази на суму більш ніж 300 тисяч гривень

У Дніпрі судять колишнього співробітника поліції за привласнення речових доказів, вилучених в магазині комп'ютерної та електронної техніки. Про це пише «Litsa.com.ua», посилаючись на прес-службу прокуратури Дніпропетровської області.

Правоохоронці встановили, що раніше старшині Дніпропетровського міського відділу поліції були передані на зберігання речові докази у кримінальному провадженні – ноутбуки, планшети, годинники, мобільні телефони та інший товар на загальну суму понад 300 тисяч гривень. Вони були вилучені під час обшуку в одному з магазинів Дніпра. Однак поліцейський вирішив привласнити собі вказане майно та розпорядився ним на власний розсуд, заподіявши його законному власнику – приватному підприємцю – шкода на суму більш ніж 300 тисяч гривень.

Прокуратура Дніпропетровської області затвердила і направила до суду обвинувальний акт щодо тепер уже колишнього поліцейського за привласнення і розтрату чужого майна, вчинені у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).

Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, поліція, кримінал
В тему