15 Лютого 2018
Новини

У роті Кім Кардашьян побачили зуби піраньї

У роті Кім Кардашьян побачили зуби піраньї

Телезірка і учасниця реаліті-шоу «Сімейство Кардашян» Кім Кардашян розмістила в своєму акаунті в Instagram фотографію в халаті, чалмі з рушника і великих золочених сережках у формі бананів.

Напівусмішка Кардашян і кут падіння світла створили ілюзію, що її рот повний дрібних гострих зубів. Відзначивши це, користувачі порівняли зірку з піраньєю. «Ці дрібні зуби піраньї мені зовсім не подобаються. Виглядає дуже дивно», – прокоментував юзер sandra_cabaco.

Крім того, деякі відвідувачі акаунту відзначили, що наряд старить Кардашян. «Що за баба?» – написав користувач nottonightdudde.

Нагадаємо, Найкрасивіші весільні сукні

Однак знайшлися і ті, хто відзначив цікаві деталі образу телезірки. Так, nicholas_savington написав, що Кім Кардашян виглядає «круто в цих сережках від Prada». Фото в халаті і чалмі зібрало в Instagram більше ніж 1,8 мільйона лайків.

Читайте ще: Тренди Мережі: реакції інтернет-користувачів на резонансні події, а також популярні жарти й вірусні відео

                    «П’яний батя» побив рекорди Instagram

Раніше в лютому Кім Кардашян опублікувала в своєму Instagram знімок, на якому вона позує на тлі баків для сміття з логотипами Louis Vuitton. На фотографії жінка одягнена в коричневі речі з логотипами італійського модного будинку Fendi: топ, шубу і колготки (без спідниці і взуття). Фотографія зібрала понад 2,7 мільйона лайків і викликала захоплені відгуки користувачів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему