9 Січня 2018
Новини

Тренди Мережі: реакції інтернет-користувачів на резонансні події, а також популярні жарти й вірусні відео (відео, фото)

Тренди Мережі: реакції інтернет-користувачів на резонансні події, а також популярні жарти й вірусні відео (відео, фото)

Команда Т1.ua зробила добірку головних трендів соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів.

Навколо реклами мережі H & M спалахнув расистський скандал: людям не сподобалося зображення із чорношкірим хлопчиком, вдягненим у світшот із написом «Найкрутіша мавпочка в джунглях». А деякі зірки навіть відмовилися від співпраці з брендом, як, наприклад, The Weeknd.

Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон відвели доньку Шарлотту до дитячого садка й поділилися свіжими портретами принцеси. Малеча зачарувала своєю щирістю.

Епатажна зірка реаліті-шоу Кім Кардашян знову збурила соцмережі своїм напівоголеним фото. В Instagram вона виклала еротичне фото на ліжку, де у неї ледь прикриті груди й продемонстровані в усій красі сідниці. У коментарях то захоплюються нею, то пишуть моралізаторське «Ти ж мати!».

Щороку користувачі Reddit грають у «секретного Санту» – гру, під час якої анонімно надсилають одне одному подарунки на Різдво. Від 2013 року в такій приємній акції бере участь співзасновник Microsoft Білл Гейтс. Цьогоріч він подарував користувачці Reddit Vivette LLC «найбільшого кота, якого зміг знайти» – іграшку Пушин (персонаж Facebook-стікерів ). Річ у тім, що дівчина розповіла в анкеті «таємного Санти» про велику любов до пухнастиків. Ну хіба ж це не мило!

Відома модель plus-size Ешлі Грем показала в Instagram свої зйомки для реклами купальників у Марокко. На фото й відео вона демонструє звабливі пишні форми.

 

Відома телеведуча Юві Палларес із Венесуели вкотре роздяглась у прямому ефірі. Під час ранкового шоу в такому вигляді вона розповідала про лікувальну фізкультуру та гімнастику.

Українська співачка Христина Соловій випустила доволі контроверсійний кліп на авторську ліричну композицію Fortepiano, яка стала другим синглом з її майбутнього альбому. У відео розповідається про кохання вчителя музики до маленької учениці, котра за якийсь час стає дорослою дівчиною.

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл порадували шанувальників новими спільними кадрами – офіційними портретами, присвяченими заручинам пари. Й одразу ж отримали тисячі привітальних повідомлень.

Гаряча француженка і власниця бренда купальників Матільд Тонту продовжує радувати своїх фоловерів у Instagram відвертими фото.

 

Народний обранець Сергій Лещенко – в образі короля. Ну, принаймні для його коханої Анастасії Топольської.

Скандальна нардеп Надія Савченко продовжує тішити юзерів соцмереж. Цього разу вона виклала фото із казкової вистави для дітей до свята Миколая. Органічно вписалася, що ще додати.

Володимир Зеленський показав, як він змінився за три місяці занять спортом. Що ж – результат справді вражає.

Чарівна Моніка Белуччі порадувала прихильників у Instagram своєю оголеною світлиною, зробленою у 90-х. На ній молода кінозірка демонструє свої принади, лежачи в гамаку.

Цим зображенням вона зібрала тисячі зізнань у коханні в коментарях.

Просто розгорніть це відео на весь екран і подивіться до кінця. Цей ролик захоплює подих. Зануртеся цієї похмурої п’ятниці у підводний світ і насолодіться неймовірною красою.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему