9 Січня 2018
Новини

Найкрасивіші весільні сукні

Найкрасивіші весільні сукні

Хто з дівчат не фантазував про власне весілля? Ймовірно, характеру майбутнього чоловіка, у мріях, панянки не приділяють стільки уваги, як деталям розкішного білого плаття. Мабуть, не одну ніч про весільний образ думали і героїні цієї статті.

Наряд Софі Хантер

Кожна друга дівчина мріє вийти заміж у сукні від Валентино. Не винятком стала і британська актриса, театральний і оперний режисер Софі Хантер. 14 лютого 2015 року вона вийшла заміж за відомого актора Бенедикта Камбербетча. На ній була чарівна сукня Haute Сouture зі сріблястого мережива, а не класичного білого кольору. Стандартний силует дещо завищили, оскільки пара чекала дитину. Особливого шарму додав вікторіанський комір.

Плаття Ніккі Хілтон

Після весілля Ніккі Хілтон, сестри Періс Хілтон, світської левиці, бізнесвумен, модельєра, фотомоделі та актриси, для багатьох дівчат її вінчальне плаття стало еталоном краси.

Вдруге Ніккі вийшла заміж 10 липня 2015-го за Джеймса Ротшильда. Її сукня була зіткана з трьох відтінків гіпюрного мережива. Образ переливався від білого до сріблястого. Наряд доповнили кристалами.

Подейкують, весільний образ Хілтон обійшовся в 75 тисяч доларів.

Сукня Кейт Міддлтон

Плаття для герцогині пошила Сара Бертон, – англійський модельєр, креативний директор модного бренду Alexander McQueen. На роботу Сару надихнули діснеєвські принцеси. Сукну зшили з атласу. Вона складалося з мереживного ліфа кольору слонової кістки і спідниці. Вуаль прикрашала тіара від Cartier, яку Кейт позичила сама королева. Всі мереживні деталі були пришиті до плаття вручну.

Весілля відбулася 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Плаття оцінили в 388 тисяч доларів.

Плаття Кім Кардашьян

24 травня 2014 року Кім втретє вийшла заміж. Цього разу її обранцем став американський музичний продюсер і репер Каньє Вест. Дизайнером весільної сукні став Рікардо Тиші. Публіку здивувало, що епатажна Кардашьян вирішила вийти заміж у закритому та скромному платті. Сукня виділялася завдяки елегантному, асиметричному вирізу ззаду. Особливого шику додав довгий шлейф.

Оцінили наряд у 400 тисяч доларів.

Сукня з діамантів

Дизайнер Рене Штрауса і майстер-ювелір Мартін Катц спільними силами створили справжній шедевр. До сьогодні, їхнє плаття вважається найдорожчим вбранням. І це не дивно, адже сукня прикрашена 150-каратним діамантами. Її оцінюють у 12 мільйонів доларів. Ймовірно, така краса все таки колись знайде свою щасливу власницю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали