28 Грудня 2018
Новини

Що подарувати на Новий рік за знаком зодіаку

Що подарувати на Новий рік за знаком зодіаку

До Нового року 2019 зовсім мало, а тому час подумати про подарунки своїм рідним і близьким. А щоб догодити всім з презентами, важливо знати не тільки переваги людини, але і її знак зодіаку. 

До вашої уваги кілька підказок на тему, який подарунок вибрати на Новий рік відповідно до знаку зодіаку:

ОВЕН

Жінки-Овни весь рік відчували приплив сил і енергії і нещадно їх витрачали. Вони весь рік були business-women, тому оцінять подарунки, які допоможуть їм почувати себе першими. І якщо ви хочете презентувати їй смартфон, то це повинен бути дорогий гаджет. Вони зрадіють подарункам, які допоможуть їм і далі проводити час енергійно, – відпочинку на гірськолижному курорті, сертифікату в автошколу, стрибку з парашутом.

Подарунок чоловікові цього знака потрібно купувати мало не напередодні Нового року. Зараз у нього відбувається зміна бажань і смаків кожної хвилини. Тому підготовлений заздалегідь презент може під час вручення вже бути неактуальним. Щоб догодити, придивіться до хобі цього чоловіка. Якщо це уболівальник «Динамо», атрибутика улюбленого футбольного клубу – ідеальний дар під ялинку, а автомобілісту до душі припадуть квитки на картинг.

ТЕЛЕЦЬ

Представницям цього знака будуть до душі практичні подарунки. У цей Новий рік вони оцінять те, що принесе затишок в їхню оселі. Подаруйте жінці-Тельцю повну чайну колекцію відмінного чаю. Доречним подарунком будуть картини або рамочки для фотографій. Не менш актуальною виявляться меблі або розквітла орхідея.

Чоловікам-Тельцям зараз важлива стабільність, практичність і комфорт. Чоловіки цього знака відрізняються своєю наполегливістю і люблять заняття, в яких довго і вперто треба йти до мети. Тому ідеальним подарунком для них буде комп’ютерна гра зі складними рівнями, а також ігрові приставки або похід у квест-кімнату. Представники цього знака оцінять речі, які зможуть підкреслити їхній статус: годинник, парфуми, краватку, сорочку або елітний алкоголь.

БЛИЗНЮКИ

Щоб догодити жінці-Близнюку, уважно слухайте її. Зараз їй важливий не стільки сам подарунок, скільки важливо знати, що вона почута. Піднесіть сюрприз, загорнувши його в кілька обгорток, щоб розпакування забрало багато часу. Очікування побачити те, про що вона мріяла, викличе захват від отриманого подарунка. Доречними будуть тури на машині по ближньому зарубіжжю або просто романтичні прогулянки під січневим снігом і новорічними гірляндами.

Чоловіки цього знака в новорічні дні перебуватимуть у гонитві за інформацією. Все, що допоможе їм бути в курсі подій, що відбуваються, сприйметься із захопленням. Це може бути електронна книга, планшет, смартфон, нове програмне забезпечення, селфі-палиця або книга-бестселер.

РАК

Цією жінкою всі подарунки, які підійдуть для домашнього вжитку, сприйматимуться на ура. Для неї зараз важливий сімейний затишок і пам’ять минулого, тому обрадує все, що матиме «історію»: альбом для фотографій, старовинний свічник вашої бабусі, відеоролик зі старих фотографій.

Зараз представнику цього знака дуже важливо, щоб подарунок був подарований від душі. В жодному разі він не повинен відчути, що сюрприз вибирався в поспіху. Перед тим, як вибрати презент, переконайтеся, що аналогічної речі у нього не було і не буде: Раки не можуть терпіти повторів. Сентиментальні Раки оцінять родове дерево і повісять його на видне місце. А все, що пов’язано зі смачною їжею, викличе захоплення і вдячність.

ЛЕВ

Жінка-Лев зараз гостро потребує короля Лева. Опинитися серед таких можна, якщо подарувати подарунок, за допомогою якого вона відчує себе особливою. Якісний клатч, ексклюзивний наручний годинник, екстравагантна хустка, золоті сережки, омолоджувальні процедури як мінімум на 15 сеансів – це саме те, що нині їй потрібно найбільше.

Зараз чоловіки-Леви дуже примхливі, тому чекають незвичайного подарунка. Але не дай Бог подарувати йому практичний презент, а ось усе екстравагантне буде оцінено гідно, адже цьому знаку зараз найбільше потрібні видовища, проте ніякого хліба. Ідеальний подарунок – золото з гравюрою, антикваріат, гламурний годинник. А щоб дарунок запам’ятався назавжди, організуйте вечірку-сюрприз із купою його близьких друзів.

ДІВА

Жінка-Діва зараз найбільш прискіплива. Щоб догодити їй, не варто робити сюрпризи і будувати самостійно здогадки. Вона буде рада подарунку, який сама собі замовить. Тому запитайте її про те, чого би вона хотіла. Не зізнається – подаруйте їй гроші, нехай сама вибере те, що їй до душі.

Чоловік цього знака отримає задоволення, тільки якщо буде знати, що він піклується про когось. При цьому він не оцінить дорогий подарунок, адже за своєю природою рахує кожну копієчку. Буде радий такий чоловік інструментам для ремонту будинку, адже таким чином зможе проявити свою турботу. Крім того, зараз чоловіки-Діви стурбовані своїм здоров’ям, тому різні вітаміни, БАДи або набори продуктів ековиробництва йому припадуть до смаку.

ТЕРЕЗИ

Для представниць цього знака дуже важлива романтика. Тому ароматичні олії або свічки будуть оцінені по заслузі. Також ці жінки дуже люблять статусність, тому похід у крутий ресторан або на закриту вечірку буде їй до душі. Важливо, щоб подарунок жінка-Терези змогла продемонструвати всьому оточенню. Тому, подарувавши вечірню сукню або прикрасу, зроблену на замовлення, ви влучите в десяточку.

Чоловіки-Терези зараз невибагливі до подарунка. Вони налаштовані дуже позитивно, тому що би ви не подарували, все сприймається з радістю. А щоб ваш подарунок не був потім запханий на найвищу полицю антресолі, вибираючи його, орієнтуйтеся на смак адресата. Врахуйте, що чоловіки цього знака дуже люблять музику, тому пропозиція сходити в караоке-бар, на концерт або iPad підкорять його серце.

СКОРПІОН

Ці жінки довгий час економили на собі, тому їм дуже важливо побачити, що на їхній подарунок не пошкодували грошей. Брак приємних емоцій гарантує успіх подарунків, які дозволять полоскотати нерви. Зрадіє жінка-Скорпіон еротичній білизні або шовковому постільному набору. Не менш успішним буде тур до Індії або Африки, де Скорпіонка зможе трансформувати свою свідомість.

Зараз для чоловіків цього знака необхідна романтично-еротична атмосфера з ефектом екстриму. Тому вечір в стилі «П’ятдесят відтінків сірого» буде гідно оцінений. Якщо ви хочете подарувати якийсь матеріальний подарунок, вибирайте його в темних тонах – шкіряний гаманець, чорна сорочка, темні сонцезахисні окуляри і т. д.

СТРІЛЕЦЬ

Жінка-Стрілець за своєю природою аристократка, тому не відмовиться від невеликого діаманта або хутряної шубки. Все, що викликає пафос, – це для неї. Крута вечірка, поїздки за кордон або лекція відомого гуру будуть сприйняті з вдячністю.

Цьому знаку зодіака зараз дуже важлива підтримка друзів. Вони люблять пригоди, а також робити те, чого раніше ніколи не робили. Вони хочуть розважатися, але не можуть самі собі це організувати. Зробіть подарунок у вигляді екстриму – наприклад, запишіть на дайвінг, відведіть поскакати на конях. А якщо не вийде зробити такий презент, подаруйте валізу для подорожей або підписку на National Geographic.

КОЗЕРІГ

Ці жінки люблять хорошу косметику і запах дорогих парфумів. Вони не отримують задоволення від банальних і нудних подарунків. Подаруйте те, що покаже їй, що вона дуже значима. Наприклад, картину – вона в образі королеви Єлизавети. Подарунок повинен бути зі знаком якості, наприклад, від відомого художника. Її індивідуальність і важливість підкреслить також сертифікат на фотосесію.

Такому чоловікові зараз важливі тиша і спокій. Тому кращим рішенням новорічного подарунка будуть презенти без суєти – оригінальний набір шахів, аксесуари для робочого столу, відреставровані реліквії і антикваріат. Також йому до душі припадуть витримані напої. Допоможуть усамітнитися й обдумати ідеї, що накопичилися за рік, теплі капці, гольф або безрукавка.

ВОДОЛІЙ

Жінка-Водолій гостро потребує отримання нової інформації, а також жадає осягнути незвідане. Ідеальним подарунком для неї стануть усілякі гаджети, техніка, нанотехнології або похід до астролога.

Чоловіки, народжені під цим знаком, зараз найбільше потребують новинок. Їхня цікавість вихлюпується через край, тому все нестандартне – це їхня тема. Відмінним рішенням будуть футуристичні подарунки, трохи простіше – сучасна техніка: робот-пилосос або смарт-ковдра.

РИБИ

Представниці цього знака зараз важливо відчувати потрібність, тому обов’язковим подарунком цій жінці будуть квіти. Доброю ідеєю стане подарунок, що складається з двох половинок. Подаруйте одну частину подарунка їй, а другу залиште у себе. Також буде сприйнята гарно вечеря при свічках на двох або велика м’яка іграшка.

Зараз таким чоловікам дуже важливо поринути в нереально далекий світ і відмовитися від сірих буднів. Якщо ви не можете подарувати йому путівку в заморські країни, презентуйте йому скретч-карту для подорожей, окуляри віртуальної реальності або нову відеогру. Обов’язкова умова: подарунок повинен бути від душі – емоції цей знак відчуває на відстані. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему