Життя

Зять узяв шлюб із тещею

Зять узяв шлюб із тещею

У Чернігівській області Віктор та Олена Алексієнки одружилися ще 2021 року і виховують чотирьох дітей.

45-річна Олена є мамою лише 12-річної Каті. Для 8-річного Тимофія, 5-річної Ніки, 11-річного Максима жінка є бабусею. Проте Олена каже, що всі діти називають її мамою.

Любов почалася з криміналу

Коли Віктору було 37 років, донька познайомила його зі своєю подругою, 17-річною Євгенією. Мама Євгенії, Олена, була проти цих стосунків. Але вона давно знала Віктора і згодом змирилася зі станом речей. Віктор та Євгенія одружилися. В них народилося четверо дітей.

У Віктора ще був син від попереднього шлюбу – Єгор. І от Єгор та молода «мачуха» Женя покохали одне одного і з 2017-го стали жити разом.

Чоловік Віктор намагався помиритися з дружиною. Та вона переїхала до своєї мами Олени і дітей із собою забрала. Під час чергової спроби чоловіка забрати дітей собі між ним і тещею Оленою виникла бійка. Він, будучи напідпитку, порізав тещу, підпалив у її дворі солому. За це його засудили до двох років. Але Віктор вирішив помиритися зі своєю колишньою дружиною та тещею.

«Через день телефонує: «Як там мої діти? А можна я тобі дзвонитиму? Хочеться почути когось рідного з дому». А я ж йому вже не чужа була. Ну, ради Бога, телефонуй... І так почали зідзвонюватися, розмовляли. Потім: «Приїдь до мене на побачення». – «Як, я ж теща, яка зятя посадила?» – «Ну й що». І я почала до нього щомісяця їздити на побачення», – згадує Олена.

Далі вони намагались забрати з притулку дітей Віктора та онуків Олени. Пара каже, що їх звело спільне горе, а далі виникла симпатія, і вони вирішили одружитися. Дітей вони таки забрали і спільно їх виховують.

Їх об'єднала смерть дітей

У 2021 році в цій родині трапилась трагедія – від отруєння грибами померло двоє дітей Віктора та Євгенії, яка нагодувала дітей юшкою з грибами. Тоді в реанімації обласної дитячої лікарні 5-річна Аліна померла, у дівчинки відмовили внутрішні органи. Слідом за сестричкою помер 7-місячний хлопчик Віктор. Наступного дня до лікарні потрапили ще двоє дітей з сім ї.
Найстаршого хлопчика, Максима, який жив на той час з бабусею Оленою і грибної юшки не їв, соцслужби тимчасово вилучили з сім ї. Родина перебувала на обліку в соцслужбі.
У поліції тоді відкрили кримінальне провадження – за фактом злісного невиконання обов язків з догляду за дітьми.
Наразі всі діти вже вдома. Рідну маму їм замінила бабуся Олена, яка вийшла заміж за тата Віктора. Колишній дружині та сину Віктор придбав житло. Тож Євгенія живе окремо з новим чоловіком Єгором.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб, чернігів
В тему

Останні матеріали