Життя

13-річна дівчинка народила від 63-річного вітчима

13-річна дівчинка народила від 63-річного вітчима

У селі Риковичі Іваничівського району на Волині 13-річна дівчинка Ірина ще рік тому зізналася матері, що її ґвалтує вітчим. Проте ненька сприйняла відвертість доньки за… заздрість та бажання зруйнувати сімейне щастя. Минув рік, і тепер цією справою займаються правоохоронці, адже дівчина завагітніла і народила…

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

63-річний Володимир проживав зі своєю дружиною Галиною. Та, коли у подружжя згоріла хата, добродушна сусідка пані Марія погодилася прийняти сім’ю погорільців. Теплий прийом так сподобався Володимиру, що він, окрім Галини, взяв і її собі за «жінку». Та була не проти.

Як жило неординарне подружжя? Усіх все влаштовувало, ніхто не працював, а оковита завжди була на столі. За що їли і пили? Постійно обкрадали односельців.

Та двох «дружин», вочевидь, підстаркуватому «мачо» виявилося замало, тому він і почав ґвалтувати 13-річну Ірину – доньку Марії. Дитина плакала і неодноразово намагалася поділитися з матір’ю своєю бідою. Однак та, осліплена чи то любов’ю, чи то спиртним, не вірила рідній кровинці. Ба більше – ревнувала її до свого так званого чоловіка. Першим, хто помітив підозрілу поведінку і заявив у поліцію на ґвалтівника, став селищний голова. За його словами, чоловік постійно за нею спостерігав та чіплявся.

Із відповідною заявою  до Іваничівського відділення поліції він звернувся у червні 2020 року. Під час перевірки за місцем проживання виявили вагітну 13-річну дитину. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Під час досудового розслідування, зокрема після проведення ДНК-експертизи, поліцейські встановили, що до її зґвалтування причетний 63-річний співмешканець матері.

Підозрюваного у зґвалтуванні взяли під варту 2 листопада. Наразі він перебуває у СІЗО. Дівчина ж уже народила дитину.

Однак сама ж горе-мати у насилля над дитиною не вірить, а тест ДНК, який прямо вказує на батьківство, вважає недійсним. Мовляв, її милий ніколи не приставав до її доньки, а тест потрібно перездавати. Більше того, вона до кінця обіцяє чекати його із в’язниці. А ще вірить у те, що його взагалі не посадять, бо нібито її донька зізналася, що її зґвалтували в Нововолинську.

Вигороджують зловмисника і ще одна його дружина – Галина, а також її брат, який запевняє, що у Нововолинську дитину розбещував і ґвалтував вчитель. Однак у поліції ці слова відкидають, про якого викладача йдеться – не знають, бо прямо посилаються на факти, які вказують, що батьком дитини, яку народила 13-річна дівчинка, є 63-річний чоловік – співмешканець її матері.

І поки дві дружини багатожона чекають-виглядають на його повернення у своїй занедбаній хатині, 13-річну Ірину разом із немовлям помістили у притулок. За її зруйноване життя рідна матір не переймається, та й ніколи їй – душа не за доньку болить, а за ґвалтівника...  

Ірина Бура

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, згвалтування, іваничі
В тему