Життя

Прикутий до візка хлопець зі Львівщини знайшов своє кохання в Італії

Прикутий до візка хлопець зі Львівщини знайшов своє кохання в Італії

Цю статтю і прочитала Оксана Гнідець у далекій Італії, де вона живе і працює. Дівчина побачила, що хлопець родом із її рідного Сокаля, більше того – вони навіть навчалися в одній школі, тільки особисто не були знайомі.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Дівчина дуже перейнялася його історією, особливо їй було незрозуміло, чому кохана дівчина не захотіла жити з неповносправним, забрала їхнього маленького сина і поїхала назавжди. Але минув час, Оксана почала забувати історію про земляка, яка її так вразила. Аж поки одного дня він не написав їй у  мережі: «Привіт…»

– Я відповіла йому «привіт», але одразу для себе вирішила не давати йому марної надії і не продовжувати нашого спілкування, бо в нього інвалідність. Не хотіла його розчаровувати. Але минув місяць, і він знову мені написав. Я подумала, чому б нам просто не спілкуватися і не бути друзями? Буду його підтримувати морально. А потім він до мене подзвонив. Наша перша телефонна розмова тривала 1,5 години. І тоді я відчула сильний потяг до нього, емоції. Нам дуже сподобався голос одне одного, і можна сказати, що наші почуття зародилися з того першого дзвінка. І після цього в нас зав’язалися стосунки, – розповідає Оксана.

Після чотирьох місяців дзвінків і спілкування в мережі дівчина запросила Сашу до себе в Італію. Подолати 1800 кілометрів до коханої було щось із галузі фантастики для хлопця, який заледве витримував 5-годинну дорогу до лікарні у Чернівці. Плюс, численні обмеження через карантин. Але, сповнений коханням, Сашко не їхав – летів у далеку країну. А усі незручності, пов’язані з добою у дорозі, були нічим, порівняно з бажанням чимшвидше обійняти кохану.

– Кохання – дуже сильна річ. Мене до Оксани притягнуло душевно. Не з якоюсь користю, як мені не раз дорікав багато хто. Я просто відчув, що це моя людина. І я не побоявся свого стану і наслідків, які могли б бути у мене від переїзду і зміни клімату. І мене наче щось оберігало. Я спокійно їхав добу в Італію, – розповідає Сашко.

І воно було того варте. Зустріч двох закоханих була дуже яскравою і емоційною. А Оксана, давши коханому відпочити з дороги лише кілька хвилин, одразу взялася ним займатися: посадила на візок, змусила віджиматися, потім вивезла на балкон – подихати свіжим повітрям і прийняти «сонячні ванни». Одне слово, не дає йому розслаблятися. І Сашкові це подобається.

А нещодавно вона виклала в мережі відео, як він миє посуд, – намагається це робити, адже руки ще погано слухаються. «Подивіться, який сюрприз зробив мені коханий, він молодчинка!» – підписала вона відео. Дівчина радіє кожному досягненню свого Сашка, а він робить усе, аби щораз більше дивувати кохану.

Замість знеболювальних – кохання

Більше того, кохання уже зробило з ним неймовірні речі. Якщо вдома він і дня не міг прожити без уколів і знеболювальних, то тут хлопець не випив жодної таблеточки. Його знеболювальне – кохана Оксана.

– Мені стало значно легше, а особливо душевно. Бо отримав те, що мені так вкрай бракувало, – кохання. Бо ж був час, коли я зневірився і думав, що моє життя закінчене. А вона не просто повернула мені жагу до життя, вона дала мені крила! – каже Сашко.

Молоді люди практично увесь час разом. Оксана працює манікюрницею вдома. Її мама проживає по сусідству. У планах на майбутнє в пари – насамперед покращити здоров’я Олександра. Планують звернутися в Червоний Хрест, в приватні клініки.

– З Божою підтримкою у нас все вдалося до цього часу, тож вдасться і далі. Бо кохання перемагає усе. Таких, як моя Оксана, – одиниці, мало хто захотів би пов’язати свою долю з неповносправним, – каже Сашко.

– А я хочу додати, щоб люди брали з нас приклад і не боялися кохання у візку. Щоб йшли до кінця, не опускали рук і вірили в себе. Бо кохання перемагає все! – ось такими неймовірними словами завершує нашу дивовижну історію Оксана.

Щастя Вам, молоді люди, і нехай ваше кохання здолає всі перепони і стане прикладом для усіх! Бо кохати по-справжньому – це не за щось, а попри все!

Ірина Бура

Оскільки на лікування в Італії Олександру потрібні чималі кошти, просимо допомогти фінансово усіх небайдужих, аби наблизити мрію цієї дивовижної пари якнайшвидше стати на рушничок щастя:

«ПриватБанк» 4149 4991 1291 4542

Соколов Олександр Васильович

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, кохання, італія
В тему